Chris Evans i Brie Larson žele glumiti u Kevin Feigeovom Star Wars filmu!

Chris Evans i Brie Larson žele glumiti u Kevin Feigeovom Star Wars filmu!

Chris Evans, naširoko poznat po ulozi Kapetana Amerike iz Marvel Filmskog Svemira na svom je twitter profilu obznanio želju da svoju karijeru nastavi u onoj drugoj gigantskoj Disney franšizi – Star Wars, a na otprilike isti način nas je trznula i Brie Larson, odnosno Kapetanica Marvel.

Chris Evansa svi poznajemo, čak i oni koji žive pod kamenom, riječ je naravno o proslavljenom glumcu koji je 2011. započeo svoju najpoznatiju ulogu, Marvelovog super-vojnika Kapetana Amerike. Popularnog Kapetana je glumio u istoimenoj, vlastitoj trilogiji i četiri Avengers filma, a uz cameo uloge u Thor: The Dark Wold Spider-Man: Homecoming, te post-credit scene filmova Ant-Man Captain Marvel, to je sveukupno 11 filmova. Chris je još prije dosta vremena najavio da je ovogodišnja kulminacija MCU-a Avengers Endgame bio njegovo zadnje pojavljivanje u toj ulozi, čime je Kapetan doživio svoj happy ending te je njegova priča zaokružena na uistinu prelijep način.

Chris Evans i Brie Larson žele glumiti u Kevin Feigeovom Star Wars filmu!

Iako je sa Kapetanom odradio svoje, Chris sa svojom karijerom ne misli tako skoro izbaciti iz pete brzine. Ovog ljeta smo ga gledali u Netflixovom filmu The Red Sea Diving Resorta ako njega pitate, jedan od njegovih novih blockbuster projekata bi bio i nadolazeći Star Wars projekt.

Marvel Filmski Svemir i Star Wars su danas poznati kao najveće Disneyeve franšize, a ovih dana je eruptirala vijest da je Disney spreman svoj nadolazeći Star Wars projekt povjeriti Kevinu Feigeu koji već 11 godina gradi taj Marvel Filmski Svemir te je zasigurno da čelnici Disneya u njega imaju puno povjerenje. Star Wars će svoju veliku Skywalker sagu zatvoriti ovih blagdana kada u kina stigne isčekivani film Star Wars: The Rise of Skywalker. Iako je taj film najavljen kao veliko finale, Disney je još prije par mjeseci najavio tri nova filma, a prvi stiže već 2022. Popularni portal Collider je prilikom objavljivanja vijesti oko Feigeovg priključivanja Star Warsu pitao svoje čitatelje kojeg bi MCU glumca htjeli vidjeti u budućnosti Star Warsa, a jedan od tih čitatelja je bio i sami Chris Evans koji je kratko, ali glasno i jasno rekao: Ja!

Osim Chrisa, još jedan MCU glumac koji se oglasio glede Feigeovog uključivanja u Star Wars je Brie Larson koja u MCU glumi onog drugog Kapetana, odnosno Kapetanicu Marvel. Iako je Brie sa tom ulogom zapravo tek započela (Captain Marvel 2 je u razvoju, a to će joj biti tek treći od ukupno sedam MCU filmova za koje ima ugovor), ako ona stvarno ima volje da drži dvije mega-franšize na svojim leđima, a tko smo mi da joj proturiječimo? 🙂

S obzirom da je riječ o dvoje vrhunskih glumaca, ne bi bilo ni najmanje iznenađenje ako Disney, uz poticaj Kevin Feigea odluči dati nekome od njih, a možda i oboje, angažman u budućnosti Star Warsa. Na kraju krajeva, ipak je riječ o zvučnim imenima koja će se zasigurno pobrinuti da Star Wars živi punim plućima narednih desetak, pa i više godina.

Koga biste od ovo dvoje glumaca radije htjeli vidjeti u Star Warsu? Ili možda oboje u paketu? 🙂

Druge je zanimalo i ovo...