Svi filmovi odgođeni zbog Korona virusa do sada

Svi filmovi odgođeni zbog Korona virusa do sada

Cijela industrija zabave sada poduzima ozbiljne mjere opreza u pogledu širenja epidemije korona virusa. Filmske i TV produkcije širom svijeta stavljaju se na čekanje, a studiji sada počinju odgađati različite datume izdanja nekih od svojih najvećih igranih filmova. Velikim udarnim filmovima poput “No Time to Die” i “Fast & Furious 9” već su zadana velika odgađanja, čime su u biti raščišćena kina sljedećih mjeseci.

Sony, Paramount i Universal do sada su odgodili igrane filmove, uključujući F9, No Time to Die, Lovebirds, A Quiet Place Part II i Peter Rabbit 2: The Runaway. Međutim, kako se virus i dalje širi i poduzimaju mjere opreza, neizbježno je da će se više filmova odgoditi u narednim danima.

Stoga smo sastavili popis svakog do sada odgođenog filma i nastavit ćemo ga ažurirati jer sve više filmova vidi kako su datumi njihovog izlaska potisnuti natrag. Ako vas zanima koji će filmovi biti odgođeni sa svojih proljetnih datuma zbog epidemije korona virusa, pogledajte u nastavku, a mi ćemo vas ovaj popis ažurirati kako novi budu pomaknuti.

Evo svih filmova koji su do sada pomaknuti zbog korona virusa:

Fast & Furious 9

Fast & Furious 9 odgođen zbog korona virusa za sljedeću godinu!

F9 možda nije bio prvi film koji je odložen zbog izbijanja korona virusa, ali sigurno je najveći. Ne samo da je dio jedne od najpopularnijih svjetskih franšiza, već je i gurnut unazad čitavu godinu. F9 će sada biti objavljen 2. travnja 2021. godine.

No Time to Die

James Bond 'No Time to Die' značajno odgođen zbog Koronavirusa

Dvadeseti film o Jamesu Bondu bio je jedan od prvih glavnih naslova koji je vidio značajan zastoj. Film, koji će biti posljednji izlazak Daniela Craiga kao ikonskog špijuna, prvobitno je postavljen da se u kinima pojavi 10. travnja. No Time to Die premješten je za 25. studeni, što je mnogo više u skladu s prethodnim datumima izdavanja 007.

A Quiet Place Part II

Trailer: A Quiet Place Part II (2020)

Vijesti o kašnjenju A Quiet Place Part II bile su polagano predstavljanje. U početku su izvješća navela da se europsko puštanje odgađa na neodređeno vrijeme. Međutim, nedugo nakon što su se prve vijesti izašle, redatelj John Krasinski javio se putem Twittera kako bi objavio da je globalno izdanje također potaknuto. Paramount tek treba objaviti novi datum.

Peter Rabbit 2: The Runaway

Predstavljamo prvi trailer filma „Petar Zecimir: Skok u avanturu“

Od svih filmova koji su dosad gurnuti natrag, Peter Rabbit 2: The Runaway dobio je najkraću odgodu. Sonyjev nastavak trebao je doći za samo nekoliko tjedana, a odgođen je do 7. kolovoza.

Lovebirds

Lovebirds

Čini se da Paramount koristi isti pristup sa svim svojim proljetnim izdanjima, jer su Lovebirds dobili isti pomak kao i A Quiet Place II. Akcijska komedija s glavnim ulogama Kumaila Nanjianija i Issa Rae trebala je 3. travnja doći u kina, ali sada je odgođena za neodređeno. Nije postavljen novi datum izlaska.

Mulan

Trailer: Mulan (2020)

Disney je odgodio tri svoja filma, ipak za sada najveće ime je live-action film Mulan. Film je trebao dići u kina 27. ožujka, za sada nije poznat novi datum dolaska u kina.

The New Mutants

Trailer: X-Men: The New Mutants (2020)

Još jedan odgođeni Disneyjev film, ovaj definitivno nema sreće. The New Mutants je prvo trebao doći u kina u travnju 2018 godine, od tada je nekoliko puta pomican, a sada je trebao izaći 03. travnja. Međutim, odgođen je opet i nije mu određen novi datum izlaska.

Antlers

Trailer: Antlers (2020)

Evo i trećeg odgođenog Disneyjevog filma, Antlers. U kina je trebao doći 17. travnja, a sada je također odgođen na neodređeno.

Black Widow

Black Widow: 5 potvrđenih teorija za sljedeći Marvelov film

Originalno je trebao doći 01. svibnja, ali je sada odgođen do daljnjega, te trenutno nema novi datum izlaska.

Minions: The Rise of Gru

Minions: The Rise of Gru (2020)

Minions: The Rise of Gru je trenutno odgođen na neodređeno i za sada nema novi datum izlaska. Trebao je doći u kina 03. srpnja.

Spiral

Spiral: Prvi trailer za Saw reboot film upravo stigao

Povratak Saw franšize je bio planiran za svibanj, ali je sada odgođen bez novog datuma izlaska.

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984 film odgođen i dobio novi datum

Još jedan veliki film odgođen, ipak, barem je dobio novi datum izlaska, koji je sada 14. kolovoza. Nadamo se da će do tada imati dovoljno vremena da se situacija smiri.

Scoob!

Trailer: Scoob! (2020)

Odgođen, za sada nema novog datuma izlaska.

In The Heights

In the Heights (2020)

Odgođen, za sada nema novog datuma izlaska.

Malignant

Malignant (2020)

Odgođen, za sada nema novog datuma izlaska.

Dakako, osim svih ovih nabrojanih filmova, odgođeno je i puno manjih filmova koje ipak nećemo stavljati sve na ovaj popis.

Druge je zanimalo i ovo...