Expendables: A Christmas Story spinoff u kojem glumi Jason Statham u izradi

Expendables: A Christmas Story spinoff u kojem glumi Jason Statham u izradi

Šest godina nakon što je The Expendables 3 izašao u kinima, ova akcijska franšiza sada gleda kako bi se vratila na velika vrata i to se nadaju učiniti spinoff filmom fokusiranim na jednom od svojih najpopularnijih likova, i potencijalno jednim od najvećih blagdana na svijetu.

Dugoočekivani četvrti nastavak Expendables franšize napokon kreće u produkciju ove godine, ali on ne slijedi stopama trećeg filma i ne uključuje čitav popis likova. Ovaj novi film, The Expendables: A Christmas Story, fokusiran je na lik Jasona Stathama Lee Christmas.

Statham je jedna od rijetkih zvijezda koja se pojavila zajedno sa Sylvesterom Stalloneom u sva tri Expendables filma i on će zauzeti središnju pozornicu za nadolazeći spinoff. Sudeći po naslovu, čini se i sigurna oklada da će film imati neke veze sa samim praznikom.

DJ Caruso, poznat po režiji filmova poput Disturbia, Eagle Eye i xXx: Povratak Xander Cagea, upravljat će novim spinoffom Expendablesa sa scenarijem koji je napisao Max Adams. Millennium Films proizvodi zajedno s Nu Imageom s produkcijskim proračunom od 70 milijuna dolara.

I Statham i Stallone već su spremni za reprizu svojih uloga u spinoffu, uz kolege Arnolda Schwarzeneggera i Tonyja Jaa. Nejasno je koliko će bitnu ulogu igrati bilo koji drugi član koji se vraća.

The Expendables su stigli u kina 2010. godine i otvorili su u iznosu od 34,8 milijuna USD tijekom svog prvog vikenda. Sve u svemu, film je zaradio ukupno 103 milijuna dolara u Americi, kao dio ukupne svjetske zarade od 274 milijuna dolara. The Expendables 2 stigao je samo dvije godine kasnije i podigao nivo franšize, odnijevši kući gotovo 315 milijuna dolara širom svijeta. The Expendables 3 je ipak malo pao, zaradio je u 2014. samo 214 milijuna dolara, manje nego oba prethodnika.

Bez obzira na to, izgleda da su Stallone i njegov tim spremni krenuti naprijed s četvrtim dijelom nadajući se da će novac i ovog puta biti tamo.

Similar Posts