Potvrđen rejting za 'Venom' i dužina trajanja filma

Potvrđen rejting za ‘Venom’ i dužina trajanja filma

Marvelovi fanovi dugo vremena čekaju vidjeti rejting za nadolazeći Sony Spider-Man spin-off film Venom, a on je sada napokon tu. 

Kao što su mnogi fanovi i industrijski analitičari predviđali, Venom će dobiti PG-13 rejting.

To i neće doći kao veliko iznenađenje za večinu Marvel fanova. Prije nekih mjesec dana stigli su izvještaji da Sony naginje prema PG-13 rejtingu za Venoma, najviše zbog toga što je studio bio zabrinut da bi R-rated verzija lika jednog dana jako smanjila šanse ove filmske franšize za crossoverom u drugi Marvel svemir – bilo to s Tom Hollandovim Spider-Manom ili većim Marvel filmskim svemirom.

Spider-Man ipak u Venom filmu?! - Svijet filma

Što se tiče vremenskog trajanja Venom filma, on će biti 1 sat i 52 minute.

Trenutno, Venom je izvan Marvel Spider-Man filmova ili MCU, tako da nema dvojbe da se Sony nada da će dobar uspjeh ovog filma, a možda i cijele njihove Spider-Man spin-off franšize, ‘kupiti’ ulaz u MCU. PG-13 rejting će sigurno dopustiti puno većem broju gledatelja kupiti karte – pogotovo tim vrlo važnim tinejdžerima i mladim odraslim ljudima.

Međutim, tu može biti i jedan problem koji bi se mogao obiti Sonyju o glavu, ako fanovi budu mislili da Venom nije dovoljno mračan i nasilan kako bi oni voljeli da bude. Izvještaji kažu da će Venom pojesti glave lopova i činiti druga žestoko jeziva djela, čime su se fanovi nadali vidjeti istinski strašnu R-rated verziju filma, a u eri Deadpoola, ova odluka bi im se zaista mogla obiti u glavu.

Redatelj Ruben Fleishcer je također obećao da neovisno o rejtingu, Venom će tjerati granice nasilja, na sličan način kako je to The Dark Knight radio sa svojom PG-13 verzijom Jokera.

Similar Posts