Kevin Feige otkrio tko je najsnažniji MCU lik nakon Avengers: Endgame filma

Kevin Feige otkrio tko je najsnažniji MCU lik nakon Avengers: Endgame filma

Postoji puno snažnih likova Marvelovog Filmskog Svemira, a fanovi stalno raspravljaju oko toga tko je od njih najjači. Je li to Thor? Možda Hulk? Da nije možda Sorcerer Supreme, Doctor Strange? Pa, ispada da nije ni jedan od njih prema posljednjim izjavama Marvel Studios predsjednika Kevina Feigea!

Kada je upitan oko toga tko je najjači superheroj u MCU nakon događaja u Avengers: Endgame, Feige je izjavio da je to glavni lik nadolazeće serije WandaVision, Scarlet Witch.

“Od Endgame? Mislim da je to interesantno, ako pogledate Endgame, Wanda Maximoff bi ubila Thanosa,” on kaže. “Thanos je izgledao najuplašeniji što sam ga ikada vidio u tom trenutku.” Feige dodajte da Ludi Titan nije pozvao pomoć s neba, Wanda bi vjerojatno uspjela svojim moćima ubiti negativca koji joj je oduzeo Visiona tijekom Avengers: Infinity War filma.

Kevin Feige otkrio tko je najsnažniji MCU lik nakon Avengers: Endgame filma

Do sada smo već dosta puta čuli da će njezine pune moći biti istražene kroz WandaVision i Doctor Strange in the Multiverse of Madness, tako da ove njegove izjave ne bi trebale doći kao veliko iznenađenje.

Na kraju, Wanda definitivno postaje sve jača i jednom kada otkrije da ima mogućnost mijenjanja stvarnosti svojim moćima, ona bi mogla postati nezaustavljiva. Sada kada je Disney+ serija u kojoj glume Elizabeth Olsen i Paul Bettany pomaknuta za ovu godinu, čini se da nećemo morati dugo čekati kako bi to saznali.

Slažete li se s predsjednikom Marvel Studiosa Kevinom Feigeom da je Wanda Maximoff trenutno najjači heroj Marvelovog Filmskog Svemira?

Similar Posts