James Wanov Mortal Kombat film službeno u izradi!

‘Mortal Kombat’ film otkrio likove!

Novi izvještaj nam je otkrio koji će se likovi pojaviti u nadolazećem ‘Mortal Kombat’ filmu – uključujući jednog potpuno novog lika. 

Prošlo je više od dva desetljeća od kada je Mortal Kombat film bio u kinima, ali sada se čini kako se produkcija na novom Mortal Kombat filmu ubrzava. Novi izvještaj nam donosi koji će sve likovi biti u filmu, kao i jednog potpuno novog lika.

Izvještaj koji je donio That Hashtag Show, nam prikazuje opis 17 likova koji će se pojaviti u novom filmu. Pogledajte ih ispod.

'Mortal Kombat' film otkrio likove!

COLE TURNER

Glavna muška uloga, tridesete. Potpuno novi lik Mortal Kombat franšize. Cole je buntovnik i udovac koji više voli svoju mladu kćer nego bilo što. Nevjerojatno je odlučan i odbija okrenuti lice unatoč fantastičnim nedaćama.

KANO

Pomoćna glavna muška uloga, tridesete. Veliki, robusni Australski bivši specijalac koji je postao plaćenik. Arogantan je i uzrujan, ali odličan borac.

SONYA BLADE

Pomoćna glavna ženska uloga, tridesete. Lijepa, pametna plavuša koja proganja proročanstvo Mortal Kombata. Ona zapošljava Colea i bori se hrabro i nesebično za ekipu čiji pravi član može postati tek kada osvojio medaljon u borbi.

JIN/LORD RAIDEN

Muškarac. 14. Besmrtni Bog munje i zaštitnik Zemaljskog carstva, koji vodi i trenira Zemljinu momčad u Podzemlju.

MILEENA

Žensko. 25-35. Nevjerojatno prelijepa žena koja je dio Outworld strane. Ona nosi haljinu preko uskih čizama, s veom koji joj prekriva nos i usta.

JACKSON “JAX” BRIDGES

Muško. 30-40. Jax je plaćenik / vojni časnik koji gubi obje ruke u napadu, a zatim se pridruži Sonyji i Coleu u borbi protiv Outworlda.

LIU KANG

Muško. 20-35. Ninja borac koji ima mogućnost ispaljivanja vatre i talentirani je šampion Zemljinog carstva.

KUNG LAO

Muško. 25-35. On je nijemi ratni redovnik, brat Liu Kanga, koji upravlja sve-moćnim bumerang šeširom.

SHANG TSUNG

Muško. Godine nisu specificirane. Veliki čarobnjak Outworlda, čija je prisutnost olujni oblak tamne energije. Njegov promjenjivi rulet lica otkriva zli osmijeh.

DRAHMIN

Muško. 25-35. Maskiran preko cijelog lica, tijelo mu je sastavljeno od upletene kože, veliki malj mu zamjenjuje jednu ruku.

KABAL

Muško. 25-35. Zli ubojica Outworlda, opremljen je crnim oklopnim prslukom i kaputom. Njegova cijela glava prekrivena je ožiljcima. Njegovo oružje su dva oštra mača u obliku kuka.

NITARA

Žensko. 25-35. Crnokosa vampirica Outworlda. Dva masivna kožna krila izlaze iz njezinih rama. Svježa krv kaplje iz njezinih očnjaka.

REIKO

Muško. 25-40. Vojnik odjeven u oružje s bijelim sjajnim očima. On vuče masivni ratni čekić.

THE OVERSEER

Muško. Kasne 80te. Nadzornik tornja i terena za trening koji ugošćuje ratnike sa Zemlje, on je užasno star.

EMILY

Žensko. 12. Coleova borbena, odlučna i mudra kći.

SOPHIA

Žensko. 60te. Coleova razumna i uviđajuća svekrva koja udomljava Emily i njezin je glavni čuvar.

JESS

Žensko. 30-35. Coleova šogorica, koja vjeruje da je Cole sebičan, loš otac. Ona živi sa Sofijom i Emilijom.

Iz ovog opisa likova možemo zaključiti nekoliko važnih stvari. Prva je da je da se film fokusirao na novog lika, Cole Turner, a s dodacima njegove kćeri, šogorice i svekrve čini se kako bi moglo biti i neke obiteljske drame u filmu. Također iznenađujuć je i opis Jin/Lord Raiden. Prema ovom opisu čini se kako film traži tinejdžera za čuvara carstva Zemlje – lika kojeg obično glume stariji ljudi.

Ono što je također pomalo iznenađujuće (nije pomalo nego će mi glava eksplodirati) je to što se čini da film neće uključiti klasične Mortal Kombat likove, poput Sub-Zero, Scorpion i Johnny Cage. I dok to što ih nema na listi ne znači sigurno da oni neće biti u filmu – postoji mogućnost da još nisu počeli tražiti glumce za njih – fanovi će sigurno biti začuđeni da ti glavni likovi nisu na listi.

Što očekujete od ovog Mortal Kombat reboot filma? Kakve su vaše reakcije na izbor likova? Napišite nam u komentarima.

Similar Posts