Jokerovo ime u Origin filmu otkriveno!

Jokerovo ime u Origin filmu otkriveno!

Otkriveno je Jokerovo pravo ime u nadolazećem Joaquin Phoenixovom nadolazećem Joker filmu, kao i drugi detalji priče filma.

That Hashtag Show je saznao da je pravo ime Jokera u nadolazećem Joker Origin filmu, s Joaquin Phoenixom, Arthur Fleck.

Jokerovo ime u Origin filmu otkriveno!

Osim što su saznali pravi identitet Jokera, saznali su i da će priča pratiti Arthur Flecka, koji će se vratiti u Gotham City kako bi živio sa svojom ostarjelom majkom u njezinom apartmanu, gdje će najvjerojatnije upoznati samohranu majku Sophie Dumond.

Dodatne informacije kažu da je Thomas Wayne muškarac u svojim 60tima, te ga opisuju kao “otmjenog, preplanulog” i bogatog izgleda, dok je Fleckova majka opisana kao netko s opsesijom okolo svog bivšeg poslodavca, koja ne može vjerovati “da je ovo postao njezin život.” Izvješće također kaže ako Robert De Niro pristupi filmu, da će najvjerojatnije glumiti ulogu noćnog voditelja Murray Franklin.

Službena radnje je i dalje u izradi, ali projekt je opisan kao tmuran i prizemljen krimi film smješten u Gotham City 1980tih, te je od studia opisan kao “istraživanje muškarca odbačenog od društva, koji nije samo tmuran lik za proučavati, nego i šira upozoravajuća priča.”

Redatelja The Hangover filma Todd Phillips je glavni na Joker filmu, dok je Martin Scorsesea producent.

Ovaj projekt bi trebao imati budžet od oko $55 milijuna. Otkriven je i službeni naziv filma, koji je jednostavno ‘Joker’, te datum izlaska 04. listopad 2019.

Similar Posts