Darkseid će biti u Zack Snyderovom rezu 'Justice League'

Darkseid će biti u Zack Snyderovom rezu ‘Justice League’

DC-ijev najveći negativac Darkseid će biti u Zack Snyderovom nadolazećem rezu Justice League filma.

Nakon godina kampanje i mjeseci glasina, jučer je napokon potvrđeno da Zack Snyderov rez Justice League filma dolazi na HBO Max. Redateljeva verzija filma, međutim, nije gotova i koštat će negdje između $20M-$30M da se završi. Jedna od tih stvari koje će dodat će biti i najveći negativac DC svemira, Darkseid.

Od kada je Justice League izašao 2017. godine, razlike između Zack Snyderove verzije Justice Leaguea i onoga što smo u kinima imali prilike vidjeti polagano je otkrivano tijekom godina. Jedna od velikih razlika je čini se to da je New God Darkseid imao puno veću ulogu u filmu. Njegova uloga u Justice League je na kraju prerađena u korist glavnog negativca filma, Steppenwolfa, a Darkseid je samo na kratko spomenut u filmu. Sada, međutim, lik će biti ponovno ubačen u ulogu koju je Zack Snyder originalno za njega zamislio prije nego je bio izrezan iz filma. Koliko će veliku ulogu lik imati u novoj verziji Justice League za sada još nije poznato.

Što mislite o tome? Je li vam drago što ćemo napokon imati prilike vidjeti Darkseida u Justice League filmu onako kako je originalno bilo planirano?

Similar Posts