Ekskluzivno: Justice League "Snyder Cut" dobio službeni datum izlaska na HBO Max!

Ekskluzivno: Justice League “Snyder Cut” dobio službeni datum izlaska na HBO Max!

Nakon što je sam Zack Snyder potvrdio ove vijesti poslije Man of Steel partija gledanja, The Hollywood Reporter je podijelio intervju s filmašem u kojem on detaljno opisuje svoje planove da donese “Snyder Cut” Justice League filma na HBO Max u 2021. godini. Warner Bros. Pictures Predsjednik Toby Emmerich pristupio je Snyderu prošlog studenog i rekao mu da započne rad na tome.

Prema HR, nije još uvijek odlučeno o obliku ove verzije filma; to bi mogao biti gotovo četverosatni redateljski rez ili podijeljeno u šest “poglavlja”, ali originalna postprodukcijska ekipa dovodi se kako bi napravila rezultat, rezala i dodavala i dovršavala originalne vizualne efekte. Glumci će također reprizirati svoje uloge, ne kako bi snimali nove scene, već snimili dodatne dijaloge.

Jedan izvor kaže da će to vjerojatno koštati između 20 i 30 milijuna dolara, ali to je očito cijena koju je Warner Bros. spreman platiti da konačno učini ono što su fanovi željeli: #ReleaseTheSnyderCut.

“To će biti posve nova stvar, a pogotovo govor onima koji su vidjeli objavljeni film, novo iskustvo odvojeno od tog filma,” objašnjava Snyder otkrivajući da nikada nije gledao verziju Jossa Whedona. “Vjerojatno ste vidjeli jednu četvrtinu onoga što sam učinio.”

Redatelj je priznao da nikada nije vjerovao da će se to dogoditi. “Oduvijek sam mislio da je to stvar za koju za 20 godina, možda će netko snimiti dokumentarni film i mogao bih im posuditi snimke, male isječke izreza koji nitko nikada nije vidio.” Verzija Snyder Cuta prikazana je direktorima Warner Bros-a i HBO Max-a u veljači, a COVID-19, na sreću, nije usporio rad na tome.

Još su rani dani, a s nejasnim datumom izdavanja 2021. treba očito još puno posla (kao što se i očekivalo, ovaj rez je prilično grubog oblika i trenutno je vrlo nedovršen). Ipak, ovo izgleda kao velika pobjeda za fanove, a uzbudljivo će biti vidjeti kako će se to sada spojiti.

Druge je zanimalo i ovo...