Procurio je prvi Teaser Trailer za sve one koji ne mogu dočekati dobiti službeni pogled na Monster Hunter film u kojem glavnu ulogu ima Milla Jovovich, najpoznatija po ulozi u Resident Evil filmskoj franšizi.

Film, baziran na vrlo popularnoj akcijskoj RPG igri Capcoma, za sada još nema datum izlaska, ali je upravo procurio prvi teaser trailer s nedavnog filmskog festivala, koji nam daje neke indikacije o tome što možemo očekivati od nadolazećeg akcijsko-fantastičnog triler filma, redatelja i scenarista Paul W. S. Anderson (Resident Evil).

Tijekom Internacionalnog Filmskog Festivala u Shanghaiu, posjetitelji su imali prilike vidjeti prvi pogled na ovaj budući blockbuster film. Ova snimka, otprilike 30 sekundi dugačka, pokazuje lik Mille Jovovich (Kapetanicu Natalie Artemis) u onome što se čini kao sličan oklop Odogaron Setu.

Također imamo prilike vidjeti ‘The Hunter’ kojeg glumi glumac Tony Jaa, koji koristi Luk, Rona Pearlmana kao ‘Admiral’ i ‘Handler’ (nepoznata glumica) – kao i Diablos koji izlazi iz pijeska u onome što se čini kao Rathalos koji leti kroz vatru prema kameri. Film dolazi u kina diljem svijeta 2020. godine.

U nastavku pogledajte prvi procurjeli Teaser Trailer za Monster Hunter film.