Procurio prvi Teaser Trailer za Monster Hunter film

Procurio prvi Teaser Trailer za Monster Hunter film

Procurio je prvi Teaser Trailer za sve one koji ne mogu dočekati dobiti službeni pogled na Monster Hunter film u kojem glavnu ulogu ima Milla Jovovich, najpoznatija po ulozi u Resident Evil filmskoj franšizi.

Film, baziran na vrlo popularnoj akcijskoj RPG igri Capcoma, za sada još nema datum izlaska, ali je upravo procurio prvi teaser trailer s nedavnog filmskog festivala, koji nam daje neke indikacije o tome što možemo očekivati od nadolazećeg akcijsko-fantastičnog triler filma, redatelja i scenarista Paul W. S. Anderson (Resident Evil).

Tijekom Internacionalnog Filmskog Festivala u Shanghaiu, posjetitelji su imali prilike vidjeti prvi pogled na ovaj budući blockbuster film. Ova snimka, otprilike 30 sekundi dugačka, pokazuje lik Mille Jovovich (Kapetanicu Natalie Artemis) u onome što se čini kao sličan oklop Odogaron Setu.

Također imamo prilike vidjeti ‘The Hunter’ kojeg glumi glumac Tony Jaa, koji koristi Luk, Rona Pearlmana kao ‘Admiral’ i ‘Handler’ (nepoznata glumica) – kao i Diablos koji izlazi iz pijeska u onome što se čini kao Rathalos koji leti kroz vatru prema kameri. Film dolazi u kina diljem svijeta 2020. godine.

U nastavku pogledajte prvi procurjeli Teaser Trailer za Monster Hunter film.

 

 

 

 

Druge je zanimalo i ovo...