Marvelovi MCU planovi za 2022. i 2023. Fazu 5 postaju puno jasniji

Marvelovi MCU planovi za 2022. i 2023. Fazu 5 postaju puno jasniji

Marvelov Filmski Svemir ne pokazuje znakove umora i da planira usporiti nakon Avengers: Endgame filma. Prvi film nakon Endgame je postavio pozornicu za veliku priču jednog lika iz filma Spider-Man: Far From Home, ali sve osim toga je trenutno uglavnom u mraku. San Diego Comic-Con je otkrio veliki je otkrio veliki broj filmova i serija koji dolaze u kina i na Disney+, ali to je samo uključivalo Fazu 4, dok se Faza 5 očekuje da započne 2022. godine sa samo nekoliko naslova koji su sigurni. Neki filmovi i TV serije su potvrđeni, ali redoslijed izlazaka i drugi naslovi ostaju upitni.

Jedini film kojeg je Marvel Studios najavio je Black Panther II, u kojem će se Ryan Coogler vratiti kao redatelj i ima datum izlaska spreman za 06. svibanj 2022. godine. Disney+ će također dobiti She-Hulk, Moon Knight i Ms. Marvel serije 2022. godine, kao što je otkrio glavni kreativni direktor Kevin Feige na D23 Expo tijekom ljeta.

Izvještaji su također otkrili da i drugi filmovi dolaze, iako Marvel Studios još nije službeno njih potvrdio. Ant-Man 3 se sada očekuje za 2022. godinu. Guardians of the Galaxy Vol. 3 i Captain Marvel također stižu. Mahershala Alijev Blade će također dobiti svoj solo film.

Pa, kako će se to sve poslagati, s obzirom na datume izlazaka Marvelovih MCU filmova? U trenutku ovog pisanja, Marvel Studios je odredio datume za 18. veljače i 29. srpanj 2022. Datumi u 2023. godini još nisu otkriveni, ali očekuje se da će Marvel Studios napraviti tri filma te godine, ako ne dodaju četvrti po prvi puta (bit će četiri MCU filma u 2021, ali Spider-Man 3 je tehnički Sonyjev film).

Ant-Man 3 će najvjerojatnije zauzeti srpanj 2022. Franšiza je svoja prva dva filma izdala u lipnju i srpnju, pa očekujemo da će se ta tradicija nastaviti. Veljača 2022. godine bi mogla biti rezervirana za Blade solo film, jer je studio pokazao samouvjerenost u objavljivanjima prvih solo filmova junaka baš u veljači, a to možemo vidjeti na primjerima Black Panther, Captain Marvel i Shang-Chi, koji su dobili datume u veljači. Ako ne Blade, onda postoji mogućnost da će to biti prvi Fantastic Four film u MCU.

2023. godine ćemo gotovo sigurno dobiti Guardians of the Galaxy Vol. 3 i to već u svibnju. Po jedan MCU film će vrlo vjerojatno doći prije i poslije njega, a to će najvjerojatnije biti Captain Marvel nastavak (vjerojatno prije GotG Vol. 3) i nastavak ranog filma iz Faze 4 ili uvođenje X-Mena bi moglo doći u igru (vjerojatno poslije GotG Vol. 3).

Guardians of the Galaxy 3 bit će Smješten Desetljeće Nakon Vol. 2 (barem)

Evo naših posljednjih predviđanja za Marvelove MCU filmove prema do sada određenim datumima:

  • Veljača 2022: Blade (ili Fantastic Four)
  • Svibanj 2022: Black Panther 2
  • Srpanj 2022: Ant-Man 3
  • Početkom 2023: Captain Marvel 2
  • Svibanj 2023: Guardians of the Galaxy Vol. 3
  • Krajem 2023: Faze 4 nastavak ili lik(ovi) prethodno u vlasništvu Foxa

Naravno, Marvel Studios bi mogao promijeniti svoje datume ili dodati još neke, pružajući mogućnost pomicanja Guardians of the Galaxy Vol. 3 na studeni 2022. godine. Prijašnji Guardians filmovi su došli u kolovozu i svibnju, prije nego su se likovi posljednji puta pojavili u Avengers: Endgame. Nestrpljenje obožavatelja franšize moglo bi biti dopunjeno pojavljivanjem u filmu Thor: Love and Thunder, jer su likovi Guardiansa posljednji put viđeni na brodu s Thorom.

FANTASTIC FOUR

Promjena u datumima izlazaka se ne čini vjerojatna, jer Marvel Studios navodno razmatra kasni 2021. datum izlaska, ako Ant-Man 3 bude produciran dovoljno brzo. To bi omogućilo Bladeu i Fantastic Four dovoljno prostora da oboje stignu 2022. godine i značilo bi da te godine možemo očekivati i četvrti film s nekim kasnim datumom.

Što vi mislite kako će izgledati 2022. i 2023. godina Marvelovog Filmskog Svemira?

Similar Posts