Keanu Reeves prvi puta se javno pojavljuje s djevojkom u posljednjih nekoliko desetljeća

Keanu Reeves prvi puta se javno pojavljuje s djevojkom u posljednjih nekoliko desetljeća

Posljednjih nekoliko godina, slava Keanu Reevesa nikada nije bila veća, a to uglavnom može zahvaliti John Wick filmskom franšizi. Keanu Reeves je također jedan od najcjenjenijih glumaca koji trenutno rade zbog svog unikatnog pogleda na život. Keanu Reeves se nedavno pojavio na ACMA Art + Film Gala Presented By Gucci u Los Angelesu gdje mu se pridružila njegova prva djevojka u posljednjih nekoliko desetljeća.

Na tom događaju, Keanu Reeves bio je u pratnji njegove poslovne suradnice Alexandre Grant, ruku pod ruku. Ispod možete pogledati slike Keanu Reevesa i njegove nove djevojke u slikama koje nam donosi Daily Mail:

Čini se da Reeves nije imao ozbiljnu djevojku desetljećima i nikada nije bio prisan sa ženom dok je bio na crvenom tepihu tijekom svoje 35-godišnje karijere. No to se sve promijenilo ovog vikenda. Glumac 55 godina i umjetnica 46 godina nisu se odvajali jedno od drugoga dok su pred međunarodnim tiskom pozirali za desetke fotografija, dokazujući da nemaju što sakriti.

Keanu je izgledao ponosno što je bio sa ženom koja mu je zarobila srce dok je pohodio taj događaj u subotu.

Keanu je surađivao s Aleksandrom na knjigama Ode To Happiness i Shadows. Dok je Aleksandra pružala vizualnu umjetnost za knjige – prva objavljena 2011., a sljedeća pet godina kasnije – Keanu je pisao poeziju. Poslovni partneri imaju i izdavačku kuću X Artists ‘Books.

Alexandra Grant je umjetnica iz Los Angelesa, koji koristi jezik i razmjenjuje se s piscima kao izvorima za slike u skulpturi, slikanju, crtanju i videu. Njezin se rad nalazi u javnim zbirkama, uključujući Muzej umjetnosti okruga Los Angeles (LACMA), gdje je par u subotu uočen. Već tjednima postoje glasine da je Keanu Reeves vrlo ozbiljan u vezi s umjetnicom.

Similar Posts