Lady Gaga dobila glavnu ulogu u novom biografskom filmu Ridleya Scotta

Lady Gaga dobila glavnu ulogu u novom biografskom filmu Ridleya Scotta

Nakon prošlogodišnjeg A Star is Born, za kojeg je dobila Oscara za najbolju pjesmu, pjevačica Lady Gaga je potpisala za novi film kojeg će režirati slavni Ridley Scott.

Lady Gaga je prošle godine glumila sa Bradley Cooperom u romantičnoj mjuzikalnoj drami koja je bila nominirana za čak osam Oscara, uključujući Najbolji film, Najboljeg glavnog glumca i Najbolju glavnu glumicu. Na kraju osvojio samo za Najbolju pjesmu Shallow koju je Gaga pjevala zajedno sa Cooperom. Ipak, ova uloga koja joj je skoro donijela Oscara i za glumu dala je poznatoj pjevačici vjetar u leđa da nastavi sa svojom glumačkom karijerom.

Lady Gaga dobila glavnu ulogu u novom biografskom filmu Ridleya Scotta

Ridley Scott, slavni redatelj koji je režirao danas legendarne filmove Alien, Blade Runner Gladiator, potpisao je za režiju biografskog filma koji još uvijek nema službenog naslova, ali je službeno da će film ekranizirati istinitu priču o ubojstvu Maurizija Guccija, talijanskog biznismena i nekadašnjeg vlasnika modne kuće Gucci.

Lady Gaga je potpisala za ulogu Patrizije Reggiani, Guccijeve bivše supruge. Gucci je 1995. godine ubijen od strane plaćenog ubojice, a Patrizia je dvije godine kasnije uhićena pod optužbom da je naručila njegovo ubojstvo. Godinu dana kasnije je osuđena na 29 godina zatvora. U tom trenutku, medijska pozornost joj je dala nadimak Crna udovica. 2016. godine je puštena nakon 18 godina, zbog dobrog vladanja, a 2017. je dobila od suda čak 16 miljuna funti odštete

Dodatni detalji o projektu nisu poznati, ali s obzirom na radnju i ova službena dva imena koja će raditi na filmu, sigurno je da očekujemo neke nove vijesti.

Similar Posts