John Cena službeno potvrđen za Fast and Furious 9

Fast & Furious 9: John Cena se pridružio ekipi na setu

Snimanje devetog nastavka akcijskog serijala Fast & Furious je u punom jeku. Nakon tri snimajuća tjedna, na set je stigao i novopridošlica serijalu – John Cena, čiji je dolazak na svom Instagram profilu pozdravio glumac i pjevač Ludacris, koji u serijalu glumi tehničkog znalca Teja Parkera.

John Cena se probio u javnost kao profesionalni hrvač, ali kao i Dwayne The Rock Johnson, Cena je odlučio dodatni posao pronaći u Hollywoodu. I ne možemo reći da mu na tom polju ne ide – prošle godine smo ga gledali u spin-offu serijala Transformers – Bumblebee, a ove godine u vrlo zanimljivom filmu Fighting with my Family gdje je također glumio i The Rock. The Rock je već osam godina stalni dio Fast & Furious franšize, ali zbog spin-offa sa njegovim likom Luke Hobbs, kojeg ćemo u kinima gledati sljedećeg mjeseca, The Rock se neće pojaviti u devetci, tako da su producenti odlučili pronaći glumca za novog lika koji će, uz Vin Diesela, kroz film hodati u uskoj majici kako bi mu mišići maksimalno došli do izražaja.

Povezane vijesti:

Cena je još prije nekoliko mjeseci najavio svoje priključivanje u serijalu, a njegov dolazak na filmski set je pozdravila cijela filmska ekipa, a ponajviše glumac i reper Ludacris koji je Ceni dao topli zagrljaj dobrodošlice.

Još uvijek nije poznato kakva je konkretna uloga koju će Cena igrati. Fast & Furious 9 u kinima očekujemo 22. svibnja 2020.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Welcome my NEW brother John Cena to the Fast & Furious Franchise. Now Shits about to get Real ?? #fast92020

Objavu dijeli @ ludacris

Dodatno, osim dolaska novog glumca, ekipa je danas imala još razloga za slavlje jer se slavio rođendan glumice Michelle Rodriguez, a ekipa sa seta nam je fino na Instragramu pokazala kako je slavlje izgledalo:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Everyone Join Me in Wishing My Sis @mrodofficial a HAPPY BDAY #fastfamily

Objavu dijeli @ ludacris

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Happy Bday @mrodofficial ? ??

Objavu dijeli @ ludacris

Similar Posts