Sony pravi Novi Spider-Man spin-off Film: ‘Morbius’! - Svijet filma

Glasine o radnji Sony Spider-Man spin-off filma ‘Morbius’ otkrivene!

Venom dolazi u kina kasnije ove godine i njime Sony započinje graditi svoj filmski svemir, oko Spider-Man negativaca. Osim njega, najavljeni su filmovi ‘Silver and Black’, kao i film fokusiran na lik ‘Morbius’.
Iako su detalji filma Morbius još poprilično čuvani u tajnosti, ono što za sada znamo o ovom Spider-Man spin-off filmu je sljedeće; scenaristi filma su Matt Sazama i Burk Sharpless, koji su nedavno radili na Netflix reboot seriji Lost in Space. Međutim, ekipa iz That Hashtag Show je izjavila da je njihov ‘izvor’ potvrdio da iz filma traže muškarca između 30-37 godina za glavnu ulogu. Osim toga, navodno su pronašli i potencijalnu kratku priču filma.

Sony pravi Novi Spider-Man spin-off Film: ‘Morbius’! - Svijet filma

Još jednom, bitno je naglasiti da su ovo sve samo glasine u ovim trenucima:

“Akcijska horor priča o znanstveniku koji, u potrazi za lijekom rijetke krvne bolesti, slučajno se pretvara u vampira koji, iako gušen svojom osobnom željom za krvlju, odlučuje plijeniti kriminalce koje smatra nedostojnim za život.”

Ako je ovo točno, čini se kako će film pratiti priču Dr. Michael Morbius koji je, baš kao i Curt Connors, eksperimentirao na sebi, te se time unakazio, ali mu je to dalo nadnaravne sposobnosti. Uz to, sviđa mi se ova konstatacija da će film biti akcijskog-horor žanra, što je u zadnje vrijeme dosta popularno i traženo, baš poput Logan i Josh Boone nadolazećih New Mutants.

Similar Posts