Mark Wahlberg je Blue Falcon & Jason Isaacs je Dick Dastardly u novom Scooby-Doo filmu

Mark Wahlberg je Blue Falcon & Jason Isaacs je Dick Dastardly u novom Scooby-Doo filmu

Zavidnoj glumačkoj postavi nadolazećeg Scooby-Doo animiranog filma pridružili su se Mark Wahlberg i Jason Isaacs. Ovaj nadolazeći film je već okupio glasova nekih velikih zvijezda, koja uključuje Zac Efron (Fred), Amanda Seyfried (Daphne), Gina Rodriguez (Velma), Will Forte (Shaggy), Tracy Morgan (Captain Caveman), Frank Welker (Scooby-Doo), Kiersey Clemons (Dee Dee Skyes) i Ken Jeong (Dynomutt).

Sada je najavljeno da će Mark Wahlberg preuzeti ulogu Blue Falcona, dok će Jason Isaacs posuditi glas zlikovcu Dicku Dastardlyju.

Mark Wahlberg je Blue Falcon & Jason Isaacs je Dick Dastardly u novom Scooby-Doo filmu

Blue Falcon je heroj sa svojim pomoćnikom Dynomuttom koji je pomogao Mystery Incorporated tijekom godina. Tim je pomogao Blue Falconu pobijediti jednog od njegovih neprijatelja, g. Hyde. Što se tiče Dicka Dastardlyja, on je brkati zlikovac koji voli vozila postavljena s mnoštvom zamki. On će navodno biti glavni antagonist u Scoobu i on će više nego vjerojatno izgovoriti riječ “drat” više od jednom tijekom nadolazećeg filma. On također ima pomoćnika po imenu Muttley, koji se voli puno kikotati i često ga Dastardly pita da “učini nešto!” nakon što jedan od njihovih planova krene po zlu. Svi možemo očekivati ​​da će njihov plan ići loše kada film iduće godine dođe u kina.

Malo se zna o nadolazećem Scoobu, osim impresivne postave glasova. Film će, kako se izvješćuje, vratiti publiku tamo gdje je sve počelo, gdje se Scooby-Doo i Shaggy prvi put susreću, a zatim se kasnije povezuju s Daphne, Velmom i Fredom kako bi pokrenuli Mystery Incorporated. Zvuči kao početak nove franšize, što ima smisla. Vidjeli smo pogled na navodni novi dizajn Scoobyja, i izgleda kao što je uvijek i izgledao. Čini se da je ovo dobra stvar umjesto da se ide na put Sonic the Hedgehog filma.

Mark Wahlberg je Blue Falcon & Jason Isaacs je Dick Dastardly u novom Scooby-Doo filmu

Scoob je u razvoju već nekoliko godina i bilo je mnogo promjena iza kulisa. Međutim, izgleda da je sve napokon došlo na svoje mjesto dok Hanna Barbera i Warner Bros pokušavaju predstaviti Scooby-Doo novoj generaciji. Svjetski poznati lik nikada nije otišao otkad je prvi put predstavljen krajem 1960-ih. Lik je viđen bezbroj puta u animiranim emisijama i filmovima, pa čak i u live-action franšizi iz ranih 2000-ih.

Tony Cervone će režirati Scooba iz priče koju su napisali Kelly Freemon Craig i Matt Lieberman. Allison Abbate, Pam Coats, Charles Roven i Richard Suckle produciraju, a Chris Columbus i Andy Horwitz su izvršni producenti. U ovom trenutku, Scoob je spreman za dolazak u kina u svibnju 2020. Nadam se da će sve proći u redu jer ovaj film postaje vrlo interesantan sa svim tim fantastičnim dodanim glumcima.

Similar Posts