Amber Heard & Jason Momoa podijelili slike sa završetka snimanja 'Aquaman'

Amber Heard & Jason Momoa podijelili slike sa završetka snimanja ‘Aquaman’

Arthur Curry (Jason Momoa) i njegova kraljica Mera (Amber Heard) čini se kako su se jako dobro proveli na zabavi povodom završetka snimanja Aquaman.

Nedavno smo objavili video sa završetka snimanja Aquamana, koji možete vidjeti ovdje, gdje Mera i Aquaman izlaze iz mora.

Sada je Amber Heard, koja glumi Meru u Justice League i Aquaman, podijelila slike sebe i kolege iz Aquaman, zvijezdu Jason Momoa sa završne Aquaman zabave i čini se kako su se njih dvoje vrlo dobro zabavili.

It’s a wrap!

Objavu dijeli Amber Heard (@amberheard)

“Sretan završetak snimanja, morski mužiću!!!” Heard je napisala “Super je bilo raditi s tobom [Jason Momoa]. Fantastičnih 7 mjeseci. Falit će mi svi smjehovi i ludilo koje donosiš…”

The Aquaman film je nedavno završio sa snimanjem, te prema Momoa, film će biti epska avantura, a i ‘origin’ priča.

“Nevjerojatno je gdje smo počeli u ovom filmu, a gdje smo na kraju završili” Momoa izjavljuje. “Trenutno snimam sve završne stvari i poprilično su lude. Mrzim uspoređivati stvari, ali kada gledam Indiana Jones and the Last Crusade, vidite sve te nevjerojatne avanture i mjesta gdje idu, te gledam Star Wars i sve te borbe u svemiru. Pa, što mislite što će se dogoditi pod morem? Postoji toliko odličnih mjesta koje ćemo posjetiti, a moj lik definitivno ide na veliku avanturu i vi putujete svijetom s njim.”

A evo i slika koje je objavio Jason Momoa

Aquaman je nadolazeći, Američki, superhero film, pravljen prema DC stripovima, likova istog imena, distribuiran od Warner Bros. Pictures. On će biti šesti film u DC Extended Universe (DCEU).

Redatelj filma je James Wan, scenarist Will Beall, prema priči Wan i Geoff Johns, a zvijezde filma su Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Willem Dafoe, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison, Dolph Lundgren i Nicole Kidman.

Aquaman će biti drugi film u kojem će se pojaviti glavni lik, kojeg glumi Jason Momoa, nakon njegovog debija u Justice League filmu.

Film priča priču o Arthur Curry, nasljedniku podvodnog kraljevstva Atlantide, koji mora iskoračiti kako bi vodio svoje ljude i bio heroj svijeta.

Film bi trebao izaći 21. prosinca 2018 godine.

Similar Posts