Marvel se već sada nada snimiti novi 'Endgame' za nekih desetak godina

Marvel se već sada nada snimiti novi ‘Endgame’ za nekih desetak godina

Ovogodišnji Avengers Endgame bio je epska kulminacija koja je objedinila zadnjih 11 godina Marvel Filmskog Svemira, a čini se da će nas i novi filmovi koji dolaze nas povesti prema novoj kulminaciji koju ćemo u kinima gledati za nekih desetak godina.

S obzirom da u novonajavljenoj Fazi 4 nije najavljen film u kojem ćemo gledati najveće Marvelove heroje u epskom crossoveru, iako je Kevin Feige obećao da će se Avengersi vratiti u svom petom filmu, iako u potpuno drugačijem izdanju i ruhu, mnogi su se zapitali prema kakvim novim avanturama, bitkama i ono najvažnije, kojem velikom negativcu će nas povesti nova saga MCU-a koja počinje sljedećeg svibnja sa filmom Black Widow.

Iako smo se od Endgamea zapravo tek ohladili te će biti potrebno jako puno vremena da Marvel ponovno postavi temelje i priču za novi Endgame, producentica Trinh Tran je već sada nam bacila bubu u uho da nas očekuje još velikih, timskih i epskih crossovera u MCU:

“Naš je fokus u ovom trenutku na naslovima koje smo objavili u fazi 4, očito će te priče postati nove, uzbudljive, drugačije i moći će se povezati s publikom kao i ostali filmovi. Prije više od 10 godina, oduvijek je bio naš san doći do Infinity War i Endgame. Na početku studija očito nismo znali gdje će to krenuti, ali nevjerojatno je znati da smo to uspjeli ostvariti.

“Sada bi bilo nevjerojatno da bismo mogli stići na tu razinu 10 godina kasnije, tako da mislim da je san nastaviti raditi na tome i nadograditi MCU i vezivno tkivo koje imamo. A sada s očito našom Disney+ stranom i serijama i kako se naši likovi upliću u taj svijet i kako će to voditi u budućnost i više franšiza, više priča i više svojstava i njihovog vezivnog tkiva u ostatak MCU-a, bilo bi nevjerojatno napraviti ovako nešto 10 godina kasnije.

Dakako, dok mi stignemo do novog Endgamea, tko živ, tko mrtav. Ali ovo donekle potvrđuje nade određenih izvora koji su rekli da Marvel već ima okvirne planove sve do 2028., a to je čak bilo i prije nego što je Disney vratio Marvelu izuzetno važne likove kao što su X-Men, Fantastic Four i Deadpool. U svakom slučaju, MCU će ostati dio naših života još jako dugo vremena, te će zasigurno obuhvatiti i nove generacije fanova koji će doći tijekom narednih godina.

Similar Posts