Bivši Batman glumac Ben Affleck pao na testu trijeznosti - mrtav pijan na Halloween zabavi [video u članku]

Bivši Batman glumac Ben Affleck pao na testu trijeznosti – mrtav pijan na Halloween zabavi [video u članku]

Ben Affleck je napuštao Halloween zabavu u subotu navečer u Hollywoodu kada ga je TMZ primijetio kako pokušava ući u auto. Dok je bivši Batman glumac pokušavao doći do auta, vidno je imao problema s hodanjem, te je gotovo poljubio cestu prije nego se uhvatio za automobil koji nije bio njegov. Kada mu se TMZov reporter obratio, Ben Affleck ga je izignorirao i ušao u svoj automobil. U videu koji je obavio TMZ, Batman glumac Ben Affleck nosi odijelo i ležernu kostursku masku.

Ben Affleck imao je mučnu povijest ovisnosti o alkoholu i trudio se da ostane trijezan. Affleck je bio na rehabilitacijama nekoliko puta i nedavno je započeo “Lekcije budističke etike” iz wellness centra u Los Angelesu. Nakon njegovog novog neuspjeha, Ben Affleckov prijatelj je progovorio za People što se tiče toga kako se glumac bori.

“Trijeznost je teška i neuhvatljiva za sve koji se bore s ovisnošću. Ben je priznao da će se s vremena na vrijeme poskliznuti. Nikad nije bilo kao da je to jednostavno iza njega.”

Bivši Batmanov glumac Ben Affleck je zadnji puta otišao na rehabilitaciju u kolovozu 2018. godine nakon što je njegova bivša žena Jennifer Garner inzistirala da razmisli o stvarima. Garner je posljednjih tjedana prilično podržava Bena Afflecka i sigurni smo da će tako nastaviti.

Ispod možete vidjeti video bivšeg Batman glumca Bena Afflecka, kako se teško nosi s alkoholom, a i osnovama hodanja.

https://youtu.be/Y7zkQ-LpK1U

Similar Posts