Hemsworth želi postati novi Wolverine, a tu su i drugi glumci

Hemsworth želi postati novi Wolverine, a tu su i drugi glumci

Budući da su X-Men napokon dio Marvelovog Filmskog Svemira zahvaljujući Disneyevoj akviziciji Foxa za milijarde dolara, sada je zastrašujući zadatak pronaći novog glumca za Wolverinea koji će se u ulozi morati natjecati s vremenom koje je definiralo karijeru Hugha Jackmana. Otkako se Jackman udaljio od uloge u efilmu Logan, nekoliko je glumaca bacilo šešir u ring kako bi se uvukli u kostim, a najnoviji potencijalni budući Wolverine brat je Hemsworth, koji se nada da će se trajnije pridružiti svom bratu, Bogu groma,  u MCU.

Dok je sjedio s Screen Rantom, zvijezda Westworlda Luke Hemsworth otkrio je da promatra ulogu ovog mutanta otkad je imao kratku cameo ulogu u filmu Thor: Ragnarok.

Crtati sam naučio kroz stripove, kopirajući stripove od svoje desete godine. Spawn je bio jedan od velikih; Zaista sam volio Spawna Todda McFarlanea. A onda Batman – borio bih se protiv Roba Pattinsona za te rukavice. I Wolverine! Ja sam kao, “Hajde, samo ih proslijedi, prijatelju. Dajmo ga drugom Aussieju.” Morat ću uzgajati dlake na prsima, ali spreman sam za Wolverinea.

Iako bi Hemsworth mogao sudjelovati u MCU-u zahvaljujući tome što je Thorov brat, popis glumaca koji žele igrati Wolverinea praktički raste iz dana u dan, a u kombinaciji ima i nekih velikih imena. Evo kratkog pregleda potencijalnih Wolverina i sigurni smo da ih ima još više.

Keanu Reeves, Antony Starr, Jason Momoa, Fayssal Bazzi, Tom Payne, Taron Egerton, Hugh Jackman (teško, ali još se nadamo).

Napišite nam koga biste vi voljeli vidjeti u toj ulozi.

Similar Posts