'Wonder Woman' redateljica Patty Jenkins i glumica Gal Gadot spremaju novi 'Kleopatra' film

‘Wonder Woman’ redateljica Patty Jenkins i glumica Gal Gadot spremaju novi ‘Kleopatra’ film

Gal Gadot zamijenit će svoj laso istine za zlatnu krunu, glumeći legendarnu egipatsku kraljicu u “Kleopatri”, povijesnoj drami koja će glumicu ponovno spojiti s Wonder Woman redateljicom Patty Jenkins.

Paramount Pictures osvojio je prava na projekt, navodno pobjedivši druge prosce kao što su Apple, Universal, Warner Bros. i Netflix. Gadot će dobiti priliku da ostavi trag na ulozi koju su prethodno igrali Claudette Colbert i Elizabeth Taylor, glumeći ženu koja je romansirala Julija Cezara i Marca Antonija i služila kao posljednji vladar egipatskog Ptolemejskog kraljevstva. Taylorova verzija pokazala se toliko skupom da je 20th Century Fox zamalo bankrotirao – nadamo se da će ova biti manje raskošna.

Brojni su se projekti Cleopatre probijali po Hollywoodu posljednjih godina, uključujući projekt u Sonyju za koji se u raznim točkama pričalo da glumi Angelinu Jolie i Lady Gagu. Nejasno je što se događa s tim projektom.

Laeta Kalogridis (Shutter Island) napisat će scenarij.

Predsjednica grupe Paramount Motion Picture Emma Watts i predsjednik studija Jim Gianopulos navodno su snažno pritisnuli projekt “Kleopatra”. Watts, koja se studiju pridružila u lipnju, imala je galvanski učinak u tvrtki, gdje upućeni kažu da potiče svoje kolege da postanu agresivniji u pronalaženju prljavog materijala i potiče ih da kreativnije razmišljaju o ponovnom oživljavanju umornih franšiza.

Gal i Patty su dosad surađivale na filmu Wonder Woman, ali i ja njegovom nastavku Wonder Woman 1984, koji bi trebao debitirati u prosincu (nadamo se).

Similar Posts