'The Boys' showrunner ima plan za najmanje 5 sezona

‘The Boys’ showrunner ima plan za najmanje 5 sezona

Zloglasna serija The Boys završila je svoju drugu sezonu, a showrunner Eric Kripke planira da Amazonov superherojski show traje najmanje pet sezona.

Kripke planira da hit serija traje barem pet sezona. Kada je prva sezona The Boysa objavljena na Amazon Prime Video 2019., nije trebalo toliko vremena da publika uhvati satiričnu seriju o superherojima. Koliko god bila popularna sezona 1, druga sezona The Boysa bila je još veći hit. Gledanost se gotovo udvostručila kako se nastavlja s tjednim predstavljanjem epizode, a The Boys su počeli postajati sve popularniji i popularniji.

Sezona 2 upravo je završila, a obožavatelji već žele vidjeti što će uslijediti. Budućnost The Boysa već je osigurana jer je Amazon još jednom dao prijevremenu obnovu serije. Potvrdili su planove za The Boys sezonu 3 tijekom Comic Con Home 2020. Iako nije određen datum izlaska za novu sezonu, trenutni plan je da proizvodnja započne početkom 2021. Oni koji su već gledali finale sezone 2 Boysa imaju neku ideju kamo slijedi predstava, a većina se nada da će se serija nastaviti i daleko dalje od tri sezone.

Similar Posts