'Arrow' zvijezda David Ramsey još nije završio s likom Johna Digglea

‘Arrow’ zvijezda David Ramsey još nije završio s likom Johna Digglea

David Ramsey bit će zauzet i iza i ispred kamere za CW. Ramsey, koji je nedavno glumio u seriji Arrow kao John Diggle/Spartan, vratit će se režiji pet epizoda u DC Universeu, uključujući novu seriju Superman & Lois i Supergirl. Uz to, Ramsey će glumiti u pet epizoda Arrowverseu sljedeće sezone, vraćajući se kao miljenik obožavatelja John Diggle u Superman & Lois, Supergirl, The Flash i Batwoman, zajedno s misterioznom ulogom u DC Legends of Tomorrow koja se čuva u tajnosti.

Ramsey je svoj redateljski debi imao u Arrow 2018. godine i režirao je drugu epizodu tijekom posljednje sezone serije.

U završnici serije Arrow, Ramseyev John Diggle preselio se u Metropolis nakon što je pronašao smaragdni prsten, vjerojatno prsten snage kojeg Green Lantern nosio na stranicama stripa DC Comicsa. Nagađa se da bi se Diggle u jednom trenutku mogao vratiti kao Green Lantern, kao što se nagađalo i tijekom easter egga u u Elseworlds crossoveru.

“I dalje sam zadivljen utiskom koji su ove serije imale na televiziji i blagoslovljen sam veći dio desetljeća biti dio njih i ispred i iza kamere”, rekao je Ramsey. „Reći da sam nevjerojatno uzbuđen zbog povratka u Berlantiverse (Greg Berlanti jedan je od glavnih producenata svih DC serija) bilo bi podcjenjivanje. Jedva čekam da nastavim pričati ove priče. “

Ramsey je uz naslovnog glumca Stephena Amella bio jedini glumac koji je bio član glavne postave svih osam sezona Arrowa, a zadnji put u ovoj ulozi smo ga vidjeli prošle sezone u seriji The Flash koja je izašla nedugo nakon posljednje epizode Arrowa. Prethodne Ramseyjeve zasluge uključuju Blue Bloods uz Toma Sellecka i ulogu Antona Biggsa u Dexteru. S druge strane, Ramseyjeve zasluge uključuju glavnu ulogu u Mother and Child koji je režirao Rodrigo Garcia, kao i Pay It Forward i Draft Day.

Similar Posts