'WandaVision' serija mogla bi biti i važnija od 'Avengers Endgame'

‘WandaVision’ serija mogla bi biti i važnija od ‘Avengers Endgame’

Avengers: Endgame je najveći film koji je ikada pogodio svjetska kina. Ogromnih 2,8 milijardi dolara kasnije, nijedan film nije napravio više od produkcije Marvel Studiosa i sasvim je moguće da nijedan film to neće tako skoro nadmašiti. U velikoj shemi stvari poslužio je kao savršen završetak priče koju je Marvel Studios ispričao u posljednjih jedanaest godina. Po izlasku, Avengers: Endgame bio je najvažniji projekt kojeg je Marvel ikad realizirao – čak i tada, još jedno nadolazeće Marvelovo vlasništvo moglo bi ga nadmašiti kao najveće tijelo MCU-a u godinama koje dolaze.

Sjetimo se u Marvelove serije WandaVision za Disney+. U tipičnoj Marvelovoj modi malo znamo o seriji kao što su detalji detalja, motivacija likova i slično. Međutim, ono što znamo je slika eksperimenta koji bi mogao narušiti taj status quo.

Kao što je ranije rekao predsjednik Marvel Studiosa Kevin Feige, WandaVision će se jako odnositi na to da Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) postane prava Scarlet Witch. Ako znate jednu stvar o Scarlet Witch, činjenica je da je ona jedan od najmoćnijih (i najopasnijih) likova koji su dostupni u Marvelovoj biblioteci. Vjerojatno to već znate, ali postojala je jedna stvar kada je iznova napisala svu stvarnost nakon psihotičnog sloma.

E sad, ne pretpostavljamo da će WandaVision biti cjelovita adaptacija stripa House of M, ali sve je samo zagarantirano da će serija unijeti priličan udio novih koncepata i ideologija u Marvel Cinematic Universe. Prethodna izvješća sugerirala su uključivanje Wiccana, Speeda i Hulklinga, te gotovo cijelu skupinu Young Avengersa. A fotografije sa seta ukazuju i da će serija uključivati ​​svemirsku organizaciju SWORD.

Povezane vijesti:

Uključujući se u Doctor Strange in the Multiverse of Madness, rečeno je da će WandaVision biti napola sitcom i napola blockbuster spektakl. Kad uložite sve dosad objavljeno u Marvelovo izdanje, očito je da će se dogoditi neka promjena stvarnosti u trenutku kada se serija počne prikazivati na Disney+ kasnije ove godine.

Naravno, WandaVision neće naplatiti milijarde za Marvel Studios. To jednostavno ne može. Ali ono što može učiniti je potpuno iskorijeniti sve što znamo o Marvel Cinematic Universeu i okrenuti ga naglavačke. Ovdje ima dovoljno igre koja bi mogla stvoriti konačan tonski pomak između sadržaj koji je stigao prije WandaVision i sadržaja koji će uslijediti nakon toga.

Similar Posts