Traženje glumca za ulogu mladog Lokija!

Glasine su da će se mlađi Loki pojaviti u predstojećoj Disney+ seriji u okviru Marvel Filmskog Svemira, ali tko bi trebao glumiti pomlađenog Lokija?

Loki je bio integralni dio MCUa skroz od njegovog debija u Thor filmu iz 2011. godine i vragolasto se kretao između dobrog i zlog od tada. Nakon tri Thor filma i dva pojavljivanja u Avengers filmovima, čini se da je Loki na kraju dočekao svoju sudbinu u ruci Thanosa u Avengers: Infinity War filmu.

U studenom prošle godine, Disney CEO Bob Iger je potvrdio da će Loki spinoff serija biti na Disney Plus streaming platformi kao dio MCU sadržaja. Na oduševljenje mnogih, bilo je objavljeno da će Tom Hiddleston reprizirati svoju ulogu najvećeg Asgardskog antiheroja.

Međutim, glasine sada kažu da Hiddleston neće biti jedini koji će glumiti Lokija u seriji, zato što bi serija trebala biti prequel onoga što se odvijalo u filmovima i mlađa verzija lika, nego u filmovima, će se pojaviti u njoj. S Marvel Studios koji sve više koristi računalnu tehniku pomlađivanja, moguće je da će Hiddleston glumiti i sadašnju, a i mlađu verziju Lokija, iako je vjerojatnije da će drugi glumac biti izabran. Evo nekoliko potencijalnih glumaca koji bi mogli biti u razmatranju, neki već dobro poznati u svijetu televizije i filma, dok su drugi još dosta nepoznati i novi.

FIONN WHITEHEAD

FIONN WHITEHEAD

Trenutni favorit za ulogu mladog Lokija će biti poznat svima koji su gledali Netflixov nedavni film Black Mirror: Bandersnatch. Osim u tom filmu, imali smo ga prilike vidjeti u Nolanovom Dunkirku. Iako je još mlad glumac, to što ga je Nolan izabrao za ulogu može samo značiti da MCU teško može pogriješiti s njim.

ROBBIE KAY

ROBBIE KAY

Robbie Kay je meni najpoznatiji po ulozi Peter Pana u Once Upon a Time seriji, a oni koji su ga vidjeli u toj seriji znat će da je vrlo sposoban i lukav manipulator, upravo poput lika kojeg bi trebao ovdje glumiti. Također je glumio ulogu Tommy Clarka u Heroes Reborn, te je dobio razne pohvale za ulogu u filmu Fugitive Pieces iz 2007. godine.

FREDDIE HIGHMORE

FREDDIE HIGHMORE

Neki će se sjećati Freddie Highmorea iz Tim Burtonovog filma Charlie and the Chocolate Factory (2005), dok će ga se drugi sjećati iz serije Bates Motel gdje je glumio znatno drugačiju, poremećenu, lukavu i manipulativnu osobu, Normana Batesa. A također ga trenutno možemo gledati kako fantastično glumi u drugoj sezoni serije Good Doctor. Definitivno ne bi bio greška kada bi bio izabran za mladog Lokija.

BILL MILNER

BILL MILNER

Za razliku od drugih glumaca s ove liste, Bill Milner već ima iskustvo glumljena mlađe verzije superheroja u popularnoj superhero franšizi. U 2011. godini Milner je glumio mladog Magneta na otvaranju koncentracijskog kampa u filmu X-Men: First Class. Milneru je tek 23 godine, a već se pojavio u filmovima Broken, Apostle i glumio je uz Maisie Williams u Netflixovom filmu iBoy. Iako je vrlo mlad i njegove godine bi mogle odgovarati mlađem Lokiju, njegov izgled je nešto stariji, pa je tako upitno hoće li on odgovarati za ulogu mladog Lokija.

ISAAC HEMPSTEAD-WRIGHT

ISAAC HEMPSTEAD-WRIGHT

Isaac Hempstead-Wright je naravno najpoznatiji po svojoj ulozi Bran Starka u Game of Thrones. I dok je tamo možda malo u drugom planu, iza svojih popularnijih Stark sestara iz serije Sophie Turner i Maisie Williams, bilo je fascinantno gledati njegov razvoj kroz seriju. Iako osim Game of Thrones serije nije imao nekih većih ostvarenja, ovdje je sigurno naučio raditi pod pritiskom u velikoj i popularnoj internacionalnoj franšizi, a to iskustvo bi mu sigurno bilo vrlo vrijedno u MCU.

ANEURIN BARNARD

ANEURIN BARNARD

Još jedan član impresivne glumačke postane Christopher Nolanovog Dunkirka, 31 godišnji Aneurin Barnard se smatra starijim od svih drugih s ove liste, ali njegovo mladoliko lice ne otkriva njegove prave godine. Ako gledamo koji glumac najviše liči mlađem Tom Hiddlestonu, onda je teško pomisliti na nekog drugog osim Barnarda, koji ima jednako isklesane jagodice, plave oči i tamnu kosu koja je u startu pretvorila Lokija u jednog od najprivlačnijih MCU likova. I dok talenta sigurno ima, još nije imao neku veću ulogu u karijeri, a to bi Marvelu čak i bilo dobro jer bi radije izbjegli nekoga tko je već vezan za neku veliku franšizu. Glavni problem su njegove godine jer on zapravo i nije puno mlađi od Hiddlestona, što možda u startu ne bi bio problem, ali ako planiraju više sezona, mogao bi postati.

ASA BUTTERFIELD

ASA BUTTERFIELD

Trenutno jedan od najtraženijih glumaca u 2019. godini, zahvaljujući ulozi u Netflixovoj seriji Sex Education. Asa Butterfield je do sada već imao fantastičnu karijeru, među kojima su uloge u Martin Scorseseovom filmu Hugo i Simon Pegg i Nick Frostovoj horor/komediji Slaughterhouse Rulez. Međutim, s obzirom na uspjeh serije Sex Education, Asa Butterfieldov profil možda raste malo brže nego bi to Marvel htio za svoju seriju.

ALEX LAWTHER

ALEX LAWTHER

Ne samo da je Alex Lawther bivša zvijezda serije Black Mirror, glumac je glumio mlađu verziju Alan Turinga u filmu The Imitation Game iz 2014. godine, gdje je bio zadužen mladog Benedict Cumberbatcha. Lawther je također glumio u Morgan Matthewsovom X+Y uz Asa Butterfielda, ali je možda najpoznatiji po ulozi Jamesa u  Netflix seriji The End of the F**king World.

Napišite nam u komentarima koga bi vi voljeli vidjeti u ulozi mladog Lokija.

Similar Posts