Kako 'Avengers Endgame' priprema 'Falcon & Winter Soldier' TV seriju

Kako ‘Avengers Endgame’ priprema ‘Falcon & Winter Soldier’ TV seriju

UPOZORENJE! OVAJ ČLANAK JE PUN SPOJLERA ZA AVENGERS ENDGAME! 

Prošlo je skoro tjedan dana otkako je Avengers Endgame izašao u kinima, pa iako se kino dvorane još uvijek pune konstantno, oni koji su film već pogledali mogu sada baciti pogled i prema budućnosti MCU-a, čiji su dio i određene mini-serije koje Disney razvija za svoju Disney+ streaming platformu, a jedna od tih serija je i ‘Falcon & Winter Soldier.’

Već je poznata činjenica da će u ovoj seriji svoje uloge reprizirati Anthony Mackie kao Sam Wilson/Falcon i Sebastian Stan kao Bucky Barnes/Winter Soldier koji su kroz cijeli MCU prikazani kao najbolji prijatelji i saveznici Kapetana Amerike koji je imao svoj veliki, i sretni, završetak na kraju Endgame.

Kako 'Avengers Endgame' priprema 'Falcon & Winter Soldier' TV seriju

Iako Disney na cijelom projektu radi ispod radara, po pitanju kronologije gotovo da i nije upitno da će radnja događati nakon Endgame-a, budući da dva glavna lika nisu baš bili na istom putu kroz MCU filmove. Nakon filma Captain America:The Winter Soldier, Falcon je gotovo cijelo vrijeme bio uz Kapetana i Avengerse, dok je Winter Soldier bio u bijegu do Civil War-a. A i nakon toga je Kapetan sa Falconom bio u bijegu dok se Winter Soldier skrivao u Wakandi sve do Thanosovog dolaska. Ni Falcon ni Winter Soldier nisu preživjeli Thanosovo pucketanje prstima u Infinity War-u, ali su se zato obojica vratili kada su pozitivci pucnuli svojim prstima u Endgame-u.

Odlazak Chris Evansa kao Kapetana Amerike se uveliko najavljivao uoči Endgame-a, a i Falcon i Winter Soldier su se spominjali kao nasljednici Kapetana budući da su i jedan i drugi bili nosioci Kapetanovog štita u Marvelovim stripovima. Na kraju Endgame-a, Kapetan je odlučio pronaći svoj pravi život, izvan bojnog polja, te se, nakon što je vratio svaki Infinity Stone u njegovo vrijeme u prošlosti, vratio u ’45-u te konačno otplesao taj ples sa Peggy kojeg je toliko dugo čekao. Kasnije nam je pokazano da se Steve Rogers i oženio, a na samom kraju Endgame-a je kao 105-godišnjak predao svoj štit Falconu, u prisutnosti Winter Soldiera. Falcon je obećao Kapetanu da će dati sve od sebe, u što Kapetan naravno ni ne sumnja.

Povezano: Kako Avengers: Endgame priprema Guardians of the Galaxy Vol. 3

Iako je priča Steve Rogersa kao Kapetana Amerike završena, Falconova i Winter Soldierova još uvijek traje. O samoj radnji njihove serije se ne zna apsolutno ništa, ali vjerujem da će serija ispoštovati Kapetanovo nasljeđe koje je ostavio. Iako su se u Marvel studiju odlučili da Falcon preuzme Kapetanov štit, ja, osobno, imam neki osjećaj da će ga i Falcon i Winter Soldier podjednako koristiti. Na kraju krajeva, i Winter Soldier se pokazao iznimno vještim borbi sa štitom tijekom Civil War-a.

Iako se ne zna kada bi serija mogla ugledati svjetlo dana, Disney je obećao da će biti tijekom prve godine nakon lansiranja Disney+. Što znači u nekom periodu između 12. studenog ove godine i 12. studenog sljedeće godine. Do tada, željno iščekujemo nove informacije.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ok.

Objavu dijeli Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Similar Posts