Netflix najavio The Witcher: Nightmare of the Wolf film

Netflix službeno potvrdio Game of Thrones zvijezdu za drugu sezonu serije The Witcher

Odlične vijesti za ljubitelje Netflixove The Witcher serije – streaming mreža je objavila popis od nekoliko novih glumaca koji su se pridružili drugoj sezoni ove epske serije. Kada se Henry Cavillov Geralt vrati u novim epizodama dočekat će ga neka nova lica – a jedno je posebno poznato svim ljubiteljima Game Of Thrones serije.

Kristofer Hivju, koji je glumio fanovima omiljenog Tormunda Giantsbanea u HBO Game of Thrones seriji, sada je službeno potvrđen da dolazi za The Witcher seriju kao Nivellen – karizmatični muškarac iz aristokratske obitelji koji je ujedno i domaćin monstruoznog prokletstva. Vijest dolazi kako sezona 2 službeno započinje s produkcijom, a potvrđeno je da se sastoji od osam novih epizoda.

Osim Hivjua, drugoj sezoni serije će se pridružiti Yasen Atour kao Coen, Agnes Bjorn kao Vereena, Paul Bullion kao Lambert, Thue Fabienne Ross kao Lydia i Mecia Simson kao Francesca.

“Reakcija na prvu sezonu The Witcher postavila je visoku ljestvicu za dodavanje novih talenta za drugu sezonu,” kaže voditeljica serije Lauren Schmidt Hissrich. “Sophie Holland i njezin casting tim ponovno su pronašli najbolje ljude koji utjelovljuju ove likove. U rukama ovih izvršenih redatelja, uzbuđeni smo što ćemo vidjeti kako će ove nove priče zaživjeti.”

Očekuje se da druga sezona The Witcher serije dođe 2021. godine.

Similar Posts