Tom Hiddleston otkriva dužinu trajanja Marvelove ‘Loki’ serije, kao i opakog protivnika

Jedan od najintrigantnijih Marvelovih projekata Faze 4 je Loki, serija pravljena za Disney+ streaming platformu u kojoj glumi Tom Hiddleston kao omiljeni Asgardski bog prevare. Na San Diego Comic-Conu, studio je potvrdio da će serija, zapravo, nastaviti točno nakon Lokijeve krađe Tesseracta u Avengers: Endgame i slijediti toliko voljeno božanstvo kroz vrijeme. Sada, zahvaljujući intervju s Hiddlestonom za MTV News, mi znamo da će se prva sezona ove Loki serije sastojati od šest epizoda od koje će svaka trajati točno sat vremena.

Marvel otkrio prvi pogled na Loki seriju!

Hiddleston je ležerno spomenuo broj epizoda, dok je priča o prilici koju je dobio za glumiti tog lika, koji je prvi puta debitirao 2011. godine i Hiddleston je mislio da je on završio glumiti tog lika u Thor: The Dark World, a sada je dobio priliku za novih “šest sati.” Glumac je također spomenuo da će biti humora kroz seriji – što i nije tako čudno kada imate Rick & Morty scenaristu Michaela Waldrona koji vodi seriju – i da Loki započinje priču u zlobnom stanju uma u kojem je bio tijekom Avengers filma Jossa Whedona prije nego što mu je bila predstavljena posve nova evolucija.

“To je bio najinteresantniji dio procesa”, Hiddleston kaže, u suštini uzima lika kojeg je proveo kroz jedno razvijanje tijekom gotovo desetljeća i ponovno ga razvijati iz početka. Taj izazov očito uključuje neke “strašne protivnike.”

“Ja osjećam kao da ga znam, ja ga glumim posljednjih 10 godina i to je ludo za mene. Dok serija izađe, ja ću imati 40 godina. Kada sam bio izabran, imao sam 29 godina, što je veliki dio mog života… ali poanta je, postoji osjećaj kao ‘ja znam tog lika sada, ja osjećam da ga i gledatelji znaju.’ Glumiti njega i glumiti ga istinito, ali prezentirajući mu nove izazove koji ga potom moraju promijeniti na drugačije načine je najuzbudljiviji aspekt toga. Imate njegove specifične moći, njegovu inteligenciju, njegovu izdaju, njegov nestašluk, njegovu magiju, a zatim ga vidjevši kako nailazi na zavidne protivnike kakve još nikada nije vidio i ne zna.”

Pogledajte cijeli intervju ispod. Dio o Lokiju počinje oko 13:26 i također sadrži vrlo zanimljivu anegdotu o Josh Brolinu koji se ispričava što je ubio Lokija.

Loki dolazi na Disney+ platformu u proljeće 2021. godine.

Druge je zanimalo i ovo...