Mortal Kombat - potvrđeno petero glumaca, donosimo slike kako bi mogli izgledati u filmu [opako]

Mortal Kombat – potvrđeno petero glumaca, donosimo slike kako bi mogli izgledati u filmu [opako]

Tijekom posljednjih tjedan dana, počeo se povećavati broj glumaca za Mortal Kombat reboot film kojeg producira James Wan. Ova adaptacija borilačke video igre započinje snimanje u Južnoj Australiji kasnije ove godine, s komercijalnim direktorom video igre Simon McQuoid koji će režirati film prema scenariju od Grega Russoa. Jeste li spremni upoznati glumce koji dolaze na Mortal Kombat turnir 05. ožujka 2021. godine?

Digitalni umjetnik i photoshop genije BossLogic je zamislio kako bi novi glumci mogli izgledati kroz svoje umjetnosti. I dok će film možda imati potpuno drugačije vizije ovih likova u Mortal Kombat, ove slike bi mogle dati fanovima ideju kako bi ovi glumci mogli izgledati u tim ulogama.

Prvi glumac koji je izabran za Mortal Kombat reboot film je Judo sportaš Joe Taslim kao Sub-Zero. Lik je jedan od originalne postave koja je debitirala u video igri iz 1992. godine. On ima sposobnost kontrole leda i poznat je po svom rivalitetu s najvećim neprijateljem Scorpionom. Taslim je imao uloge u filmovima – koji uključuju The Raid: Redemption, Fast & Furious 6 i Star Trek Beyond – i Cinemax TV seriji Warrior.

Mortal Kombat je pronašao svog Liu Kanga u Power Rangersovom Ludi Linu, koji je glumio Crnog Rangera u reboot filmu iz 2017. godine. Glumac je već glumio borilačkog avatara video igre u epizodi Black Mirrora naziva “Striking Vipers,” te je glumio malu ulogu Captaina Murka u Aquamanu. Liu Kang je još jedan od prvih likova iz originalne Mortal Kombat video igre. On je Shaolin monk, inspiriran Bruce Leejem, koji uđe u turnir kako bi spasio svijet od zlog čarobnjaka Shang Tsunga. Ludi Lin izgleda kao stvoren za ovu ulogu.

Sljedeći je Jackson “Jax” Briggs, kojeg će glumiti Supergirlin James Olsen, Mehcad Brooks. Jax je postao igrači lik u Mortal Kombat II, a on je član Američkih Specijalnih snaga. Osim što je glumio u CW seriji posljednje četiri sezone, Brooks je također pronašao uloge u Nobody’s Fool, About Last Night i serijama Desperate Housewives, True Blood i Necessary Roughness.

Novopridošla Australska glumica Sisi Stringer će glumiti  Mileenu u Mortal Kombat, prema The Hollywood Reporter. Lik je također dugo tu, još od Mortal Kombat II video igre, kao ljubičasto obučena blizanka Princeze Kitane i “sex simbol” u seriji Mortal Kombat video igara.

Posljednji izabran je Thor glumac Tadanobu Asano kao Japanski bog groma, Raiden. Ima smisla, zar ne? Asano je glumio Hogun the Grim, jednog od Warriors Three u MCU uz to što je usavršen glumac u Japanu. On je jedini glumac koji još nije prikazan od BossLogica.

Što mislite o dosadašnjem izboru glumaca za Mortal Kombat reboot film? Definitivno ima puno toga čemu se možemo radovati u sljedećem Mortal Kombat filmu, od velikog broja likova do točnih ‘fatalitiesa’ iz igre koji dolaze na velike ekrane.

Druge je zanimalo i ovo...