Marvel traži glumca za "Vladara Drevnog Kraljevstva"; dolazi li Namor napokon u MCU?

Marvel traži glumca za “Vladara Drevnog Kraljevstva”; dolazi li Namor napokon u MCU?

Novi izvještaji kažu da Marvel traži glumca za vladara drevnog kraljevstva koji će vjerojatno biti azijskog porijekla, a sada su počele špekulacije da bi to mogao biti Namor, the Sub-Mariner!

Ovo je vrlo interesantno. Prema web stranici koja je do sada bila vjerodostojna u donošenju glasina, Marvel Studios trenutno traži glumca za lika koji jako zvuči kao Namor, the Sub-Mariner.

Kodnog imena “David,” oni su opisali tog lika kao “vladara drevnog, udaljenog kraljevstva.” Rečeno je da Marvel Studios preferira mlađeg glumca koji je azijskog porijekla, a obožavatelji već godinama govore da bi željeli da netko iz te etničke skupine dovede vladara Atlantide na veliki ekran.

Redatelj 'Doctor Strange' filma zadirkuje Namorovim dolaskom u MCU

Navodno, film u kojem Marvel Studios želi vidjeti ovog lika je već u stadiju pred-produkcije, tako da tko god to bude on će se najvjerojatnije pojaviti u filmovima Marvelove Faze 4, poput Eternals ili Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Doctor Strange 2 bi bio odlično mjesto za uvesti Namora u MCU, no ovaj opis bi mogao značiti jako puno likova koji bi se dobro uklopili u taj film, tako da se još možda ne bi trebali početi nadati. Međutim, definitivno se čini kao pravo vrijeme da ovaj heroj ima svoj debi u MCU, a uspjeh Aquamana sigurno nije nešto što je Marvel Studios propustio.

Namor the Sub-Mariner (Namor McKenzie) je imao svoj debi još davne 1939. godine, a stvorio ga je Bill Everett. On je mutirani sin ljudskog morskog kapetana i princeze mitskog podmorskog kraljevstva Atlantide, Namor posjeduje super-snagu i vodene sposobnosti rase Homo mermanus, kao i mutantnu sposobnost leta, zajedno s drugim nadljudskim sposobnostima. Kroz godine, on je uglavnom prikazivan kao antiheroj, naizmjence od dobroćudnog, ali kratkog fitilja superheroja ili neprijateljskog osvajača koji traži osvetu za uočene nepravde koje su zalutali stanovnici s površine počinili protiv njegova kraljevstva. Prvi znani stripovski antiheroj, Sub-Mariner je ostao povijesno poznat i relativno popularan Marvelov lik. Služio je izravno s Avengerima, Fantastic Four, Invaders, Defenders, X-Men i Illuminatima , a ponekad im je bio i neprijatelj.

Similar Posts