Arrow, sezona 7: Izbrisana dirljiva scena sa Oliverom i Felicity

Arrow, sezona 7: Izbrisana dirljiva scena sa Oliverom i Felicity

Sedma sezona sezona popularne superherojske serije Arrow je završila prije tri mjeseca, a za nešto manje od dva mjeseca počinje osma sezona koja će ujedno biti i posljednja. Uoči izlaska sedme sezone na Blu-Ray, TVLine je prikazao izbrisanu scenu iz dotične sezone u kojoj vidimo kako glavni lik Oliver Queen i njegova životna suputnica Felicity Smoak razgovaraju i planiraju svoju ‘normalnu’ budućnost.

Oliver Queen/Green Arrow i Felicity Smoak/Overwatch su prešli dug put od prve sezone ove serije do danas. Iako gotovo cijelu seriju su bili vrlo bliski suradnici (Oliver na terenu, Felicity iza računala), u kasnijim sezonama se počela rađati dosta komplicirana kemija između njih koja je na kraju ovjekovječena brakom u šestoj sezoni, nakon crossovera Crisis on Earth-X.

Ipak, kada ste superheroj, život vam može biti sve, samo ne normalan. Pogotovo kada se zamjerite negativcu Ricardu Diazu koji je tijekom šeste i sedme sezone cijelo vrijeme Oliverovu obitelj gledao kroz nišan (uključujući Oliverovog sina), a stvari su postale još i gore kada je Oliver završio u zatvoru kada je identitet Green Arrowa izašao u javnost. A i nakon što su sve te stvari razriješile, život im opet nije dao mira kada se pojavila Emiko Queen, Oliverova sestra koja je tražila osvetu. Ipak, i nakon njezinog poraza, Oliver i Felicity su se povukli sa svojom kćeri u seosku kuću te živjeli normalan život nekoliko mjeseci dok se nije pojavio Monitor i podsjeti Olivera na njihov dogovor i veliku bitku (Crisis) koji se bliži. Oliver zatim odlazi sa Monitorom, a Felicity ostaje sama sa kćeri. Dvadeset i tri godine kasnije, Monitor je Felicity odveo Oliver tko-zna-gdje (saznat ćemo u narednoj sezoni), a Oliver Queen se u tom budućem timelineu smatra mrtvim nakon Crisisa, onako kako je Monitor i rekao da će se dogoditi. Čitava ta situacija će se razjasniti tijekom ove nadolazeće sezone i tog epskog crossovera Crisis on Infinite Earths.

Sedma sezona će se bazirati na isključivo na Olivera koji će putovati sa Monitorom kroz svijetove multiverzuma kako bi se pripremili za Crisis. Emily Bett Richards je još prije završetka sedma sezone najavila da se neće vratiti kao Felicity u posljednjoj sezoni, iako postoje neka nagađanja da ćemo ju opet vidjeti barem u finalnoj epizodi.

Showrunner i producent serije, Marc Guggenheim, nas je preko twittera trznuo da je posljednja scena finalne epizode toliko komplicirana da će ju biti skoro nemoguće snimiti, ali je kroz šalu rekao da ako im to slučajno ne pođe za rukom, vrlo rado će javno objaviti stranice iz izvornog scenarija. S obzirom na temelje koje su postavile protekle sezone svih Arrowverse serija, te sve što je najavljeno za Crisis, sigurno je da nas od Arrowa očekuje oproštaj uz veliki BOOM!

Osma sezona Arrowa će brojati deset epizoda, posljednja epizoda će biti prikazana krajem siječnja 2020. Crisis on Infinite Earths će biti podijeljen u dva dijela, prvi dio će započeti 8. prosinca u seriji Supergirl, dok će drugi dio započeti 14. siječnja u Arrowu.

Arrow, sedma sezona na Blu-Ray izlazi 20. kolovoza.


Izbrisana scena:

Similar Posts