‘The Outpost’ nastavlja snimanje u Srbiji s Balkanic Media

Electric Entertainment i Arrowstorm Entertainment rekli su da nastavljaju snimanje u Srbiji na trećoj sezoni CW avanturističke serije fantazije The Outpost. Produkcija je bila zaustavljena zbog koronavirusa sredinom ožujka.

Ponovno pokretanje proizvodnje vruća je tema na državnoj razini, dok industrija, sindikati, državni i lokalni dužnosnici uskraćuju protokole. Guverner Kalifornije Gavin Newsom u petak je objavio smjernice za ponovno pokretanje 12. lipnja, ako lokalni uvjeti to dopuštaju. U međuvremenu, Srbija je bila jedna od nekoliko zemalja koje su posebno aktivne u dovođenju produkcije iz inozemstva.

Balkanic Media, proizvodna kompanija sa sjedištem u Beogradu, ima opsežni proizvodni plan nakon zatvaranja, koji sadrži detaljne i sveobuhvatne smjernice o održavanju sigurnosti osoblja i glumaca. Svi članovi posade prolaze obuku kako bi se osiguralo održavanje sigurnosnih mjera.

“Uzbuđeni smo što smo jedna od prvih produkcija koja se nastavila nakon što je TV i filmska industrija stavljena na stanku,” rekao je Devlin. “Balkanic Media su napravila sve kako bi osigurali sigurnost svih na raspolaganju, i sretni smo što će treća sezona Outposta biti završena i spremna za premijeru na jesen 2020.”

Zvijezde The Outpost serije su Jessica Green (Ash vs. Evil Dead), Jake Stormoen (Extinct), Imogen Waterhouse (Nocturnal Animals) i Anand Desai-Barochia (Emmerdale).

Similar Posts