Preporuka Tjedna

Ovaj tjedan za vas imamo dva filma i seriju. Iako većina zna za jedan film i seriju, ovaj drugi film je, iako manje poznat, jedno ugodno, solidno ostvarenje, pa pogledajte.

Justice League (2017)

Preporuka Tjedna

Oko ovog filma se definitivno lome koplja. Kritičari su uglavnom nezadovoljni filmom, dok su gledatelji podijeljeni. Dok ga jedni obožavaju, drugi su izrazito nezadovoljni.

Definitivno je da film ima svojih mana, ali meni se svidio. Dobre stvari filma su mi definitivno važnije od onih negativnih. Film je dovoljno zabavan i ima nekoliko odličnih likova, što je dovoljno da opravda stvari poput slabe priče, slabog glavnog negativca i nekoliko slabijih likova. Osobno mi je najbolji do sada DC film, mada je vjerojatno bilo kvalitetnije napravljenih filmova, poput Wonder Woman.

Cijelu recenziju filma pročitajte ovdje.

The Punisher (2017– )

Što se tiče kritike koja ga je gledala, Punisher je prošao bolje od Justice League, ali ne puno bolje, recenzije su dosta podijeljene. S druge strane, gledatelji su, kao i ja oduševljeni serijom.

Osobno mi je najbolja Marvel/Netflix serija do sada i ide rame uz rame s Daredevil prvom sezonom. Mana gotovo da nema, osim ako vas smeta velika količina nasilja, onda bi ju ipak trebali zaobići. I naravno, serija nije za djecu.

Našu recenziju serije pročitajte ovdje.

Hangman (2017)

Hangman je film kakvih u zadnje vrijeme više nema puno, te me jako podsjeća na psihološke triler filmove poput Se7en i Zodiac.

Vrlo dobra glumačka postava, Al Pacino, Karl Urban i Brittany Snow se baš nešto i nisu iskazali, ali priča filma i atmosfera u filmu je vrlo dobra. Šteta što film nije duži i kraj je osrednje napravljen, ali ovakvih filmova u zadnje vrijeme nema, pa bi ga svakako uvrstio u preporuku tjedna.

Našu recenziju filma možete pročitati ovdje.

Similar Posts