Recenzija: Hangman (2017)

Pogledali smo novi krimi, misterija, triler film, s Al Pacinom, Karl Urban i Brittany Snow, Hangman!

Žanr:

Krimi, misterija, triler

Redatelj:

Johnny Martin

Scenarist:

Michael Caissie, Charles Huttinger

Glumci:

Al Pacino, Karl Urban, Brittany Snow

Recenzija: Hangman (2017)

Hangman je nadolazeći Američki krimi triler film, redatelja Johnny Martin i scenarista Charles Huttinger i Michael Caissie. Zvijezde filma su Al Pacino, Karl Urban, Joe Anderson, Sarah Shahi i Brittany Snow.

Detektiv za ubojstva udružuje se s kriminalnim profilerom kako bi uhvatio serijskog ubojicu čiji su zločini inspirirani dječjom igrom Hangman.

Solidan misteriozni triler film, kakvih se u zadnje vrijeme, nažalost rijetko viđa. Bio sam veliki ljubitelj triler filmova 80′ i 90′ godina. Ovaj me film upravo podsjetio na neke od takvih ‘velikih’ filmova, poput Se7en i Zodiac. Ipak ostalo je samo na tome da me podsjetio.

Film počinje vrlo dobro, brutalnim, ali misterioznim ubojstvom žene i u blizini pronađenom igrom ‘vješala’ (Hangman). Za svaku ubijenu žrtvu doda jedno slovo na igru. Dva detektiva se bore s vremenom i  trebaju spriječiti serijskog ubojicu, prije nego ubije opet i dovrši igru. Sve je to bilo vrlo dobro i nakon dugo vremena sam uživao u jednom solidnom triler filmu. Nažalost kraj filma nije bio na istom nivou kao ostatak, te je bio nekako zbrzan, a i objašnjenje mi je bilo dosta slabo i ne uvjerljivo.

Glavni glumci Al Pacino, Karl Urban i Brittany Snow mi također baš nisu bili uvjerljivi. Nažalost moram reći, pogotovo Al Pacino. Tijekom cijelog filma je imao neke čudne izraze lica, te neke isforsirane reakcije, za jednog, kako su ga predstavili, mirnog i staloženog umirovljenog detektiva.

Na trenutke su u filmu uspjeli stvoriti jednu odličnu, mračnu i misterioznu atmosferu, koja je baš ono što treba ovakvom tipu filmova.

Sve u svemu sasvim dobar triler i svi koju su ljubitelji gore navedenih filmova svakako bi ga trebali pogledati, samo ipak nemojte očekivati kvalitetu onih filmova.

Similar Posts