Gotova skripta za Joker & Harley Quinn film!

DCEU Solo Joker & Harley/Joker filmovi otkazani

Jared Letovi dani kao Jokera su vrlo vjerojatno završeni, zato što su The Joker solo film i  The Joker & Harley Quinn navodno otkazani. Leto je bio četvrti glumac koji je glumio Jokera u igranom filmu na velikim ekranima i ima je svoj debi 2016. godine filmom Suicide Squad. Njegova verzija lika je bila više gangsterska, ali on se u filmu vrlo malo pojavio i publika je u najmanju ruku ostala podijeljena njegovom prezentacijom.

Međutim, činilo se da Warner Bros. i DC Films žele zadržati njegovu verziju Jokera, neovisno o tome što su doveli Joaquin Phoenixa da glumi u svom zasebnom solo Joker filmu. Bilo je priče i o tome da bi se Leto mogao vratiti u Suicide Squad 2, ali onda su se predomislili i najavili ga u svom solo The Joker filmu. Njegova umiješanost u Suicide Squad nastavak je postala još manja nakon što je doveden James Gunn u taj projekt, a sada se čini da su i druga dva Letova projekta otkazana.

DCEU Solo Joker & Harley/Joker filmovi otkazani

Forbesov Mark Hughes donosi da su solo Joker film i The Joker & Harley Quinn film “pali na stranu” kod Warner Brossa. Za sada nema spominjanja hoće li ti projekti ikada vidjeti svijetlo dana, ali to se čini malo vjerojatno u ovo vrijeme.

Ovo moguće otkazivanje solo filma i ne treba doći kao veliko iznenađenje, s obzirom na to da zapravo nikada nije ni dobilo neku veliku pažnju. Studio nikada službeno nije zaposlio ni scenarista, a ni redatelja za taj film. S druge strane, Joker & Harley Quinn, je već imao Glenn Ficarra i John Requa zaposlene za scenariji i režiranje. Oni su otkrili prošle jeseni da je skripta napisana i da samo čekaju studio da im da zeleno svijetlo za pravljenje filma. Ako je ovaj izvještaj točan, to se vjerojatno nikada neće dogoditi.

Iako će ovo otkazivanje Leto/Joker projekata možda doći kao iznenađenje za neke, oni koji malo bolje prate stanje u Svijetu Filma vjerojatno neće biti tako iznenađeni. Leto je izabran kod Sonyja da predvodi konkurentski stripovski film Morbius, a s obzirom na uspjeh koji je taj svemir imao filmom Venom, on bi mogao duže vremena biti vezan unutar Spider-Man spin-off svemira. Njegov izbor za Morbiusa navodno ne bi utjecao na njegovu mogućnost glumljenja Jokera u budućnosti, pa iako to možda i je slučaj, čini se kako su obje strane krenule dalje. Pa ako se nešto ne promjeni, opet, ne bismo trebali očekivati The Joker ili The Joker & Harley Quinn da se ikada pojave, barem ne u ovom obliku.

Similar Posts