Chris Evans možda nije završio kao Captain America

Chris Evans možda nije završio kao Captain America

Prema jednom od redatelja Avengers Infinity War filma, Joe Russo, Chris Evans možda još nije završio kao Captain America!
Tijekom snimanja Avengers 4 filma i nakon što je završeno, fanovi Marvel Filmskog Svemira su bili uvjereni da ćemo u filmu posljednji puta vidjeti Chris Evansa kao Captain America. On je u nekoliko intervjua rekao da je sretan što je njegov ugovor završio. Ne samo to, nego nakon što je snimio posljednju scenu za film Evans je podijelio da je “Službeno završeno snimanje na Avengers 4. To je bio emocionalan dan, najblaže rečeno. Glumiti ovu ulogu posljednjih osam godina je bila prava čast. Svima ispred kamera, iza kamera i gledateljima, hvala vam za sjećanja! Vječno zahvalan!” Kasnije je rekao da su to bili njegovi osjećaji o tome kako je ‘Avengers 4’ završio, ali fanovi su bili uvjereni da on zapravo izlazi iz MCU.

CAPTAIN AMERICA

Međutim, jedan od redatelja Joe Russo je vrlo kratko komentirao da on odbacuje to vjerovanje fanova u vjetar i daje nadu fanovima da ćemo i dalje vidjeti Evansa sa štitom u rukama kao Steve Rogersa. Kada je upitan što on osjeća od Evansovom originalnom tweetu, on je lukavo odgovorio:

“Mislim da je to bilo emocionalnije za njega nego što je za nas zato što on još nije gotov. Neću objasniti što to znači, ali fanovi će uskoro razumjeti o čemu govorim.”

Joe, naravno, nije želio objasniti što time misli i teško da ćemo dobiti išta više o toj informaciji prije samog završetka Avengers 4 filma, ali će sada sigurno fanovske teorije početi o tome kako će se Evans vratiti.

Evansa ćemo kao Steve Rogersa sljedeći puta vidjeti 03. svibnja 2019. godine u Avengers 4 (za sada bez naziva) filmu, koji je kulminacija 22 međusobno povezana filma, četvrti dio Avengers sage će uvući gledatelje u film, kako bi vidjeli prekretnicu ovog epskog putovanja. Naši voljeni heroji će zaista shvatiti kako je ova realnost krhka i žrtve koje se moraju poduzeti kako bi se održale.

Raduje li vas mogući ostanak Evansa kao Rogersa ili čak moguće Captain America u MCU?

Similar Posts