Glasine: X-Men serija u izradi za Disney+

Marvel trenutno radi na više serija za nadolazeću uslugu streaminga Disney+, a X-Men im se možda pridružuju.
Faza 3 Marvel Filmskog Svemira bliži se kraju s Osvetnicima: Endgame i Faza 4 će uskoro biti pokrenuta sa Spider-Man: Far From Home odmah nakon toga, ali Marvel tu ne staje. Bilo je govora o nekoliko TV serija koje žele napraviti za Disney+, a ideje za TV seriju X-Men su, kako se izvješćuje, bačene okolo, prema We Got This Covered.

X-Men i Fantastic Four uskoro će se vratiti u Marvel Studios nakon što Disney završi dogovor s Foxom. S time u radu, Marvel razmišlja o stvaranju sadržaja vezanih uz X-Mene za budućnost. Budući da spajanje nije dovršeno, niti jedna od tih ideja nije službena. We Got This Covered izvor kaže da su te ideje za sada samo ideje, tako da će fanovi morati ostati u tijeku kako bi dobili više ažuriranja.

Jednom kada se spajanje završi, možda možemo očekivati ​​više vijesti u vezi s više X-Men materijalom, a možda čak i Fantastic Four. Svemir X-Men je masivan s mnogo likova koji još nisu korišteni na filmu ili televiziji. Koje likove najviše želite vidjeti? Napišite nam u komentarima!

Najnoviji film u X-Men franšizi, X-Men: Dark Phoenix, dolazi u kina 07. lipnja 2019. godine.

Druge je zanimalo i ovo...