Recenzija: Ocean’s 8 (2018)

Pogledali smo novi akcijski, krimi, triler spin-off/nastavak film, Ocean’s 8. U filmu glume Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna i mnogi drugi. Našu recenziju filma Ocean’s 8 pročitajte u članku.

Hrvatski naziv:
Oceanovih osam
Žanr:

Akcija, krimi, triler

Redatelj:

Gary Ross

Scenarist:

Olivia Milch, Gary Ross

Glumci:

Samantha Cocozza, Cate Blanchett, Olivia Munn

Radnja ukratko:

Debbie Ocean okuplja ekipu kako bi izveli nemoguću pljačku u New York City.

Ocean’s 8 je nadolazeći Američki film krimi film pljačke, redatelja Gary Ross i scenarista Ross i Olivia Milch. Film je i nastavak i spin-off od Ocean’s trilogije. U filmu glume Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Olivia Munn i drugi.

Par riječi o prijašnjim filmovima iz ove filmske franšize. Ocean’s 11 je zaista bio odličan i originalan film, a iako 12 i 13 nisu bili loši, već su se i oni činili pomalo nepotrebnima i samo lošijim kopijama prvog filma. Upravo to bi rekao i za ovaj Ocean’s 8. Daleko od toga da je film loš, sigurno ne lošiji od 12 i 13, ali svakako lošiji od originalnog filma.

Ocean’s 8 je gotovo identičan u svim segmentima svojim prethodnicima, osim što je muška ekipa zamijenjena ženskom, od razloga za obavljanje pljačke, preko potpuno identičnih likova, pa skroz do dijaloga između njih, koji se osjećaju tako poznati. S obzirom na to da je ovo trebao biti spin-off film, mislim da su se trebali puno više potruditi oko toga da daju ovim odličnim glumicama njihovu originalnu priču, a ne već viđenu stvar.

Ono što je definitivno plus filmu je odlična glumačka ekipa. Zaista teško je ikoga izdvojiti i jednako dobro ih je vidjeti zajedno kao što je to bilo Pitta, Clooneya i ostale. Problem kod toga je što ih je dosta (osam jel), a film se čini nekako kratak i likovi nisu uspjeli biti do kraja razrađeni, zapravo vrlo malo smo saznali o ikome od njih.

Gledateljima (ženama, ali i muškarcima bi se jako mogle svidjeti kreacije koje glumice nose u filmu. Malo je za reći da su atraktivne i super sexy.

Ako su vam se svidjeli prethodnici (11, 12 i 13), odite pogledati i Ocean’s 8, jer je film definitivno nastavak istoga, vjerojatno malo i previše.

Trailer filma pogledajte ovdje.

Similar Posts