'Men in Black' spinoff - najava

‘Men in Black’ spin-off – najava

Sony naručio ‘Men in Black’ Spinoff film, od scenarista ‘Iron Man’ filma. Dali se Will Smith i Tommy Lee Jones vraćaju, datum izlaska i ostale stvari vezane uz film pročitajte u članku.

Dugo traju glasine da se Sony želi vratiti Man in Black franšizi filmova, s idejama o četvrtom dijelu ili crossoveru s 21 Jump Street. Ovog tjedna te glasine su ugašene, jer je Sony službeno najavio novi projekt.

'Men in Black' spin-off - najava

Prema Deadline, studio žuri izraditi Men in Black spin-off film, s datumom izlaska 17. svibnja 2019 godine.

Uz brzi datum izlaska, studio već ima i gotovu skriptu za film, od scenarista Matt Holloway i Art Marcum, scenaristima Iron Man i Transformers: The Last Knight.

Sad prema tome teško je zaključiti kakav bi film mogao biti, Iron Man je bio kritičko i po zaradi veliki uspjeh i još uvijek je vrlo hvaljen i voljen, dok je posljednji Transformers film, blago rečeno, katastrofa. Puno više će se znati kada izaberu redatelja filma, ali ta odluka još nije donesena. Ipak, očekuje se od producenata Walter F. Parkes i Laurie MacDonald, zajedno s izvršnim producentom Steven Spielberg, da donesu tu ulogu uskoro.

Deadline uz to donosi da Will Smith i Tommy Lee Jones se neće vratiti u filmu, ali će film poštovati svijet koji su stvorili.

Similar Posts