X-Files sezona 11 - najava + slike

X-Files sezona 11 – najava + slike

Sve vezano uz 11 sezonu, kultne serije X-Files, plus slika iz nove sezone, koja pokazuje nove nevolje koje očekuju jedne od najpoznatijih parova, malih ekrana, Mulder i Scully.

The X-Files su se vratili na male ekrane 2016 godine, nakon gotovo 14 godina izbivanja, za 10 sezonu, koja je ponovno ujedinila Mulder i Scully za neke nove paranormalne istrage. Mada je većina stvari bila jednako kao i u originalnoj seriji, bilo je i nekih velikih promjena, koje se nisu svidjele baš svima. Serija se vraća u svojoj 11 sezonu, rano u 2018 godini, a slika je kopija slike iz originalne, stare serije.

Da, jedan od agenata će zapeti u bolnici, dok drugi najvjerojatnije rješava slučaj. Dugogodišnji fanovi znaju da su Mulder i Scully, u seriji, redovito završavali u bolnicama. Bilo da je netko od njih bio upucan, zaražen nekom velikom bolesti, u komi ili se oporavljao od neke zaraze, bilo je dosta epizoda u bolnicama. Scully ponovno u bolnici s Mulderom kraj nje, definitivno ne izgleda dobro.

Ovako je to nekada prije izgledalo u seriji

X-Files sezona 11 - najava + slike

Slike iz sezone 11, Scully kako leži u krevetu, izgledaju vrlo slično stanju Scully u sezoni 2, kada se neočekivano pojavila nakon što je bila oteta, u komi i izgledala kao da će umrijeti ako je skinu s aparata.

Sezona 11 će se vraćati na mitologiju X-Files, osvrćući se na otmicu Scully i čipa u njenom vratu, prema EW, tako da sličnosti između dviju Scully u slikama, možda nisu slučajnost.

FOX je potvrdio da će sezona 11 imati 10 epizoda, za razliku od 10te koja je imala 6 epizoda.

Za sada se definitivno, jedino, zna da se za seriju vračaju David Duchovny kao Fox Mulder, Gillian Anderson kao Dana Scully i Chris Carter kao izvršni producent serije. Vrlo je moguće da bi se mogli vratiti William B. Davis kao Cigarette-Smoking Man, a nadamo se da bi se i Mitch Pileggi mogao vratiti, kao Walter Skinner.

U svakom slučaju kako god bilo, ne možemo dočekati vidjeti. Sezona 11 od The X-Files se vraća na FOX negdje početkom 2018 godine.

Similar Posts