Kiefer Sutherland će biti u lovu u Remakeu Filma The Fugitive

Kiefer Sutherland će biti u lovu u Remakeu Filma The Fugitive

Kiefer Sutherland, koji nije stranac lova na ljude koje sumnjiči da su učinili loše stvari, dobio je jednu od glavnih uloga novoj adaptaciji The Fugitive.

Koncept je originalno zamišljen serijom iz 1960tih, u kojoj smo vidjeli kako Dr. Richard Kimble pokušava oprati ljagu sa svoga imena i pronaći pravog ubojicu svoje žene. Harrison Ford i Tommy Lee Jones su glumili u visoko budžetnoj verziji filma iz 1993. godine, koji je povećao uloge, te dobio spin-off film u obliku US Marshals 1998. godine.

Ova posljednja ideja će doći zahvaljujući Quibi platformi, nazivu koji inače predstavlja ‘brze zalogaje’, ili kratke epizode serija i drugih projekata dizajniranih da se gledaju na mobitelima za one s malo vremena.

Nick Santora smislio je novi spin na priču, koji mijenja stvari. Kada bomba eksplodira na podzemnom vlaku kojim se vozi, Mike Ferro (Boyd Holbrook) se samo želi uvjeriti da su njegova žena, Allison i desetogodišnja kćerka Pearl na sigurnom. Ali neispravni dokazi na terenu i “Tweetaj-sada, potvrdi-kasnije” novinarstvo pravi sliku iz noćnih mora: čini se cijelom svijetu da je Mike odgovoran za taj grozan čin. Krivo – i vrlo javno – optuženi, Mike mora dokazati svoju nedužnost otkivanjem pravog počinitelja, prije nego što ga legendarni policijski detektiv Clay Bryce (Sutherland) koji vodi istragu ne uhvati.

Stephen Hopkins, koji ima iskustva s davanjem naredbi Sutherland na seriji 24, će režirati ovu novu seriju, koja za sada još nema datum izlaska.

Similar Posts