Amazonova The Lord of the Rings TV serija zaustavila produkciju zbog koronavirusa

Amazonova The Lord of the Rings TV serija zaustavila produkciju zbog koronavirusa

Amazonova The Lord of the Rings TV serija se pridružila velikom broju trenutno zaustavljenih produkcija filmova i serija zbog koronavirusa. Produkcije drugih serija ove kompanije su također zaustavljene.

Lord of the Rings TV serija je započela svoje snimanje prošlog mjeseca na Novom Zelandu. Novi Zeland ima rigorozne mjere za suzbijanje epidemije COVID-19,  uključujući mandat da se svi koji uđu u zemlju samoizoliraju (uključujući građane koji se vraćaju) i zabrani krstarećim brodovima da pristanu u svojim lukama.

Zvijezde serije su Maxim Baldry (Years and Years), Robert Aramayo (Game of Thrones), Markella Kavenagh (Romper Stomper) i mnogi drugi. J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) režira prve dvije epizode, dok J.D. Payne i Patrick McKay (Godzilla vs. Kong) predvode tim scenarista.

The Lord of the Rings je prequel serija koja se odvija tijekom Drugog Doba i priča novu priču Međuzemlja – tako da neće samo ponovno napraviti priču o Frodi i One Ring. Amazon se obvezao na ogromni ugovor s više sezona. Nadaju se da bi mogli objaviti ovu seriju 2021. godine, iako ćemo sada vidjeti koliko će dugo potrajati ova stanka.

Mnoge druge TV serije i filmovi su doživjeli istu sudbinu kao i The Lord of the Rings, kada im je zbog koronavirusa zaustavljena produkcija.

Similar Posts