Nicolas Cage će glumiti Tiger King Joe Exotica u nadolazećoj igranoj seriji

Nicolas Cage će glumiti Tiger King Joe Exotica u nadolazećoj igranoj seriji

Nicolas Cage će glumiti Joe Exotica, centralnu figuru popularne Netflixove dokumentarne serije  Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness, u novoj igranoj TV seriji, prema Variety.

Osam epizodna limitirana serija će biti producirana od strane Television Studios i CBS Television Studios.

Serija će biti temeljena na Texas Monthly članku “Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild” od Leif Reigstad. Dan Lagan će biti showrunner i izvršni producent serije, dok će Paul Young biti izvršni producent u ime Make Good Content.

Serija će pričati priču o Joe Schreibvogel, a.k.a Joe Exotic. Serija će ga pratiti tijekom pokušaja da zadrži svoj zoološki vrt koji se bori pod sve većim nadzorom i pokušajima vanjskih snaga da ga zatvore. Cilj joj je istražiti kako je Schreibvogel, sada legalnog imena Joseph Allen Maldonado-Passage, postao zloglasni “Joe Exotic.”

U 2019. godini Maldonado-Passage osuđen je zbog 17 saveznih optužbi za zlostavljanje životinja, kao i dvije točke optužnice za ubojstvo zbog unajmljivanja zavjere za ubojstvo Carole Baskin, izvršne direktorice Big Cat Rescuea. Sada je u saveznom zatvoru na izdržavanju 22-godišnje kazne.

Druge je zanimalo i ovo...