Marvel najavio Fury Files seriju koja dolazi na Disney+ za deset dana

Marvel najavio Fury Files seriju koja dolazi na Disney+ za deset dana

S produkcijom zaustavljenom diljem svijeta zbog koronavirusa, Marvel je čini se ipak uspio napraviti neki novi sadržaj za Disney+. Naziv Fury Files, serija bi se trebala fokusirati na određene Marvelove heroje i negativce koristeći pokretnu stripovsku umjetnost i scene iz animiranih TV serija kao što su like Avengers: Earth’s Mightiest Heroes i X-Men: The Animated Series.

Definitivno zvuči kao nešto što je skuhano na brzinu da se bori s nestašicom sadržaja, ali sudeći prema sinopsisu moglo bi biti i zabavno.

“Ne biste trebali biti iznenađeni da Nick Fury ima spise o svakom Marvelovom heroju. Fury Files fake gledateljima pristup tajnim informacijama S.H.I.E.L.D.-a o ključnim Marvelovim herojima i zlikovcima. Sve ovo priča nitko drugi nego misteriozni Fury, spajajući kombinaciju animacije i pokretne stripovske umjetnosti! Tražite skinuti hrpu informacija o svim herojima? Ne brinite, Fury ima što trebate.”

Fury Files će se započeti prikazivati od 15. svibnja, a valjda ćemo uskoro dobiti i prvi pravi pogled na seriju. Također je potvrđeno i da druga sezona Marvel’s Future Avengers dolazi na Disney+, a to će doći samo tjedan dana kasnije, 22. svibnja.

Druge je zanimalo i ovo...