Peaky Blinders kreator nagovještava spin-off seriju koja zvuči jako uzbudljivo

Kreator Peaky Blinders serije, Steven Knight, nagovijestio je da bi moglo doći do pravljenja spin-off serije. Poznata serija, koja do sada ima pet sezona i šesta se radi, privest će se kraju početkom Drugog svjetskog rata. No u razgovoru za Radio Times, Steven je rekao kako bi se “drugi dijelovi priče” mogli nastaviti nakon Drugog svjetskog rata.

Objasnio je: “Znam kako će završiti, ovo posebno utjelovljenje obiteljske priče, znam da će se to završiti na početku Drugog svjetskog rata. Ali nakon toga mislim da je zamah takav da bismo možda i mi nastavite s ostalim dijelovima priče.”

Drugi svjetski rat započeo je 1939., a sezona pet započela je 1929. godine tijekom pada na Wall Streetu. Pridržavajući se tog vremenskog okvira, serija će trajati barem još jednu sezonu s glumcem Cillianom Murphyjem na čelu.

Peaky Blinders kreator nagovještava spin-off seriju koja zvuči jako uzbudljivo

Također u siječnju, redatelj Peaky Blindersa Anthony Byrne ostavio je obožavatelje uzbuđenima nakon što je na Instagramu zadirkivao ime prve epizode šeste sezone, otkrivajući da će ga nasloviti “Crni dan.” Puštajući na društvene medije, Anthony je podijelio fotografiju s prednje strane novog produkcijskog scenarija koji nosi naslov uvodne epizode šest sezona. Dodao je naslov: “U šestoj smo sezoni u pretprodukciji. Još dolazi. By order of…”

Nepotrebno je reći da su fanovi bili oduševljeni tim vijestima i to su rekli u komentarima. Jedan obožavatelj napisao je: “OK wow – plačem. Tako sam spreman.” Još jedan je dodao: “OMG, tako sam uzbuđen!”

Peaky Blinders kreator nagovještava spin-off seriju koja zvuči jako uzbudljivo

Anthonyjev Instagram bitan je za sve koji su ljubitelji nagrađivane serije sa sjedištem u Birminghamu. Redatelj često dijeli fotografije iza scene, od kojih mnoge uključuju njega i Cilliana kako se odmaraju između snimanja.

Šesta sezona Peaky Blinders serije dolazi ili pred kraj 2020. ili početkom 2021. godine.

Similar Posts