Spiral: Prvi trailer za Saw reboot film upravo stigao

Spiral: Prvi trailer za Saw reboot film upravo stigao

Lionsgate je objavio prvi trailer za nadolazeći Saw reboot film, koji dolazi u kina u svibnju i naslovljen je Spiral.

Prema scenariju legende komedije Chris Rocka, u filmu Spiral glumit će Samuel L. Jackson, Max Minghella i Marisol Nichols. Režirat će ga Darren Lynn Bousman, koji je prethodno režirao Saw II, Saw III i Saw IV. To je deveti film u franšizi i prvi od filma Jigsaw iz 2017. godine koji je zaradio neke od najgorih kritika serije, ali ipak je uspio okrenuti ogroman profit svojim skromnim proračunom.

Spiral je završio produkciju u kolovozu. Prvobitno planiran za listopadsko izdanje 2020., premještena je kako bi otvorio ljetnu filmsku sezonu, a istodobno je izbjegao konkurenciju s Halloween Kills, što će zasigurno biti veliki hit nakon uspješnog oživljavanja te franšize.

Trailer za novi Saw film Spiral pogledajte ispod:

Zvijezda filma Spiral je Chris Rock kao policijski detektiv po imenu Zeke koji istražuje niz groznih zločina. Samuel L. Jackson navodno glumi Rockova oca, dok Nazneen Contractor glumi mrtvozornika koji radi s Rockovim likom, Max Minghella glumi njegovog partnera Williama Schenka, a Marisol Nichols glumi kapetana Angie Garza, Rockovog šefa.

Spiral: Prvi trailer za Saw reboot film upravo stigao

Novi Saw film Spiral dolazi u kina 15. svibnja 2020. godine.

Similar Posts