Star Wars: The Mandalorian sezona 2 dobila datum izlaska

Disney otkrio datum izlaska The Mandalorian sezone 2 i mogućnost spin-off serija

Disney+ vodi Star Wars franšizu u potpuno novom smijeru zahvaljujući The Mandalorian seriji, koja je bila prva ikada live-action Star Wars serija.

The Mandalorian sezona 2 je ušla u produkciju prije nego je prva sezona uopće započela s prikazivanjem, a sada je Disney šef Bob Iger otkrio da je budućnost serije svijetla. Zapravo, nakon što je otkrio da druga sezona dolazi u listopadu, on je izjavio da postoji mogućnost spin-off serija.

“Prioritet sljedećih nekoliko godina je televizija. S Mandalorian sezonom 2 koja dolazi u listopadu, a onda još toga vezano uz The Mandalorian dolazi poslije, uključujući mogućnost nadopunjavanja s novim likovima i mogućnost vođenja tih likova u njihovim smjerovima u smislu serija.”

Najava izlaska druge sezone u listopadu znači da će ona izaći čak nešto ranije u godini od prve sezona The Mandalorian serije. Listopad je još uvijek poprilično udaljen, a Iger nije otkrio hoće li to biti 01. ili 31., ali bez obzira na to i ovo su odlične vijesti za sve ljubitelje ove Disney+ serije.

Similar Posts