Prvi službeni detalji za Marvel seriju 'What if...'; najavljen broj epizoda

Prvi službeni detalji za Marvel seriju ‘What if…’; najavljen broj epizoda

What if… će biti prva animirana serija smještena u Marvel Filmski Svemir. A na Disney D23 Expo su isplivali prvi konkretni detalji što možemo očekivati od ove serije jednom kada osvane na Disney+ platformi.

Prije svega, najavljeno je da će serija brojati 23 epizode, što ju također čini i, po broju epizoda, najdužom Disney+ Marvel serijom. Najavljeno je da će svaka od tih epizoda bazirati na jedan od 23 filma Infinity Sage MCU-a. Da vas podsjetimo, What if… postoji i u Marvel stripu, a radi se o prikazivanju već poznatih priča uz neke korijenite preinake u priči. Tako ćemo u prvoj epizodi gledati što bi bilo da je Super Soldier serum ubrizgan Peggy umjesto Steve Rogersu.

Prvi službeni detalji za Marvel seriju 'What if...'; najavljen broj epizoda

Kada smo već to spomenuli, još jedna važna stvar je da će Peggy, s obzirom da je po rođenju ipak Britanka, nakon seruma postati Captain Britain, koji je i u stripu poznat kao Britanski counterpart Kapetana Amerike. Doduše, postojale su naznake da bi taj lik uskoro mogao zaživjeti i u live-action projektima, ali to je još u uvijek daleka i tko zna koliko (ne)izgledna budućnost. Osim što je stigao prvi službeni pogled na seriju (slika gore), stigao je i prvi pogled na Peggy u Captain Britain odijelu:

Prvi službeni detalji za Marvel seriju 'What if...'; najavljen broj epizoda

What if… na Disney+ platformi očekujemo u ljeto 2021.

Similar Posts