Službeno najavljene tri nove Marvel serije na Disney+

Službeno najavljene tri nove Marvel serije na Disney+

Ni mjesec dana nakon Comic Cona, Marvel nam sa najavama nije dao mira. Tako su sada najavljene tri nove serije smještene u Marvelov Filmski Svemir koje će biti dostupne na Disney+ platformi.

Noćas su na Disney D23 Expo službeno najavljene serije She-Hulk, Moon Knight Ms. Marvel. Ovo je zasigurno veliko iznenađenje jer nismo uopće imali čime naslutiti kroz protekli period da bi i ova tri Marvel lika mogla dobiti svoje serije.

She-Hulk je, kako i ime govori, ženska verzija popularnog zelenog Avengera kojeg je u filmovima glumio Mark Ruffalo, a sasvim je izgledno da je Avengers Endgame bio niegova posljednja stanica kao liku. Ipak, sada kada She-Hulk službeno dolazi u Marvel svemir, možda možemo očekivati i njegovo barem malo pojavljivanje jer Jennifer Walters, rođakinja Bruce Bannera se pretvorila u She-Hulk kada kada je, nakon teške ozljede, primila od njega krv koja je već tada bila izložena gama zračenju.

Druga serija na putu je Moon Knight, što je također iznenađenje jer, iako je još 2017. James Gunn rekao da je Marvelu zapela za oko ekranizacija stripa o Moon Knightu, to nije bilo popraćeno nikakvim korektnim najavama, pa iako smo zbog toga imali film o ovom liku na listi potencijalnih Marvel filmova, sada će se od tamo preseliti na listu službeno najavljenih Marvel serija. U svakom slučaju, ako ste fan Moon Knighta, danas vam je sretan dan. Jako nas zanima tko će dobiti ulogu titularnog lika.

Treća najavljena serija je Ms. Marvel, spin-off serija filma Captain Marvel. S obzirom da je riječ o liku ispod čije su se maske skrivale mnoge djevojke (uključujući Carol Danvers), nije poznato kako će se ova serija konkretno uklopiti u MCU, ali vjerojatno će se ponovno spominjati Kree, pa možda čak i Brie Larson bude imala neku manju ulogu, iako je i njezin film Captain Marvel 2 već u ranim fazama razvoja za Fazu 5 MCU-a. Ipak, dodatno je najavljeno da će se Ms. Marvel definitivno pojaviti i na velikom platnu pokraj svoje vlastite serije.

Ove serije su tek ranim fazama razvoja tako da nema šanse da ćemo ijednu vidjeti prije 2022. jer nam u naredne dvije godine dolaze serije Loki, Hawkeye, What if…, WandaVision i Falcon and the Winter Soldier.

Jeste zadovoljni likovima koji će dobiti svoje serije? Kojoj se najviše veselite?

Druge je zanimalo i ovo...