Brandon Routh Postaje Superman za Arrowverse u Dvije Nove slike [Ispred i iza Kulisa]

Brandon Routh Postaje Superman za Arrowverse u Dvije Nove slike [Ispred i iza Kulisa]

Brandon Routh izgleda fantastično obučen kao Superman za nadolazeći Arrowverse crossover u potpuno novoj službenoj slici, a mora se priznati da jednako dobro izgleda i na slici iza kulisa.

Nije iznenađenje da su fanovi uzbuđeni za Brandon Routhov povratak kao Superman u Arrowverse crossover događaju Crisis on Infinite Earth’s.

I dok službena slika izgleda zaista vrhunski, puna dodanih efekata, Photoshopa i ostalog, ova iza kulisa slika Brandona Routha kao Supermana ne izgleda ništa manje odlična zato što je znatno realnija, prirodnija i nešto što ćemo možda prije vidjeti u seriji od ove službene. U njoj je sjaj i odsjaj službene slike zamijenjen nečim realnijim i suptilnijim. Naravno, mi i na njoj vidimo Supermanovo odijelo, koje, čak i bez tih efekata, izgleda kao odličan dodatak Arrowverseu.

Brandon Routh Postaje Superman za Arrowverse u Dvije Nove slike [Ispred i iza Kulisa]

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Who would’ve thought the CW could make such a perfect Superman costume…???

Objavu dijeli ?UNITE? (@dc.marvel.unite)

Kao što vidite, Brandon Routh i dalje uspijeva biti odličan Superman, čak i desetljeće nakon svog prvog pojavljivanja u filmu Superman Returns. Film nije bio uspjeh koji je Warner Bros. očekivao, pa je tako Brandon Routhovo vrijeme glumljenje Supermana bilo vrlo limitirano. Kako vrijeme prolazi, mnogi fanovi vjeruju da je Brandon Routhov Superman Returns bio jedan od najboljih Superman filmova zbog svog melankoličnog i kontemplativnog raspoloženja. Možemo se samo nadati da će fanovi dobiti dovoljnu količinu Brandon Routhovog Supermana u nadolazećem Arrowverse crossoveru.

Što mislite o Brandon Routhovom Superman odijelu za Arrowverse crossover događaj Crisis on Infinite Earth’s?

Similar Posts